Home Viata sanatoasa Trucuri psihologice pentru relaxare

Trucuri psihologice pentru relaxare

by Dinu Alexandra

Am sa iti spun din start ca niciun sfat nu face minuni daca nu pui si tu ceva de la tine. Un mic efort acolo, o vointa cat de mica, intelegi ideea. Participarea trebuie sa vina si din directia ta. Nici relaxarea nu face exceptie de la aceasta regula. Cu alte cuvinte, eu propun, tu ma ajuti. Eu iti ofer cateva trucuri de relaxare, tu le incerci, imi spui rezultatele si imi oferi si propriile trucuri. Cred ca e o afacere buna. Sa o punem in practica. Aseaza-te si simti!

Nu conteaza pe ce te asezi. Covor, pat, balansoar, iarba, tot ce este important este sa te asezi. Daca ai putea sa te intinzi, ar fi si mai bine. Uita de pozitiile sezut pe scaun, nas in calculator sau in picioare cat e ziua de mare. E vremea ca intreg corpul tau sa simta relaxarea. Pe un covor moale sau pe un pat odihnitor, pe un balansoar chic ori pe iarba unei seri calduroase.

Cele mai citite articole

Totul inchis, inima deschisa! Exercitiul asta imi place. Cum se joaca el? Uite asa: inchizi orice inseamna televizor, telefon, calculator, orice minune a tehnicii care iti usureaza munca, dar iti si ingreuneaza ziua si incerci sa vezi ce se intampla. Nu este nevoie sa te privezi de acestea pentru mai mult de cateva minute. Tot ce este important este sa nu trisezi. Ce vei face in tot acest timp? Vei sta tu cu tine. Si vei observa cum relaxarea vine din interior.

Reaminteste-ti de tot ceea ce iubesti! Ciudat cum uneori uitam exact lucrurile care ne plac, pe care le iubim. De la mici hobby-uri, pana la adevarate pasiuni care ne devorau candva. Unde au disparut ele? Cum ni le-a rapit timpul? De ce nu le-am putea face loc din nou in viata noastra intr-un exercitiu simplu de relaxare? Indiferent ca este vorba de o carte de suflet sau de un film, de o baie in mare sau o baie parfumata si inspumata, de o cina mai speciala sau de orice alta placere a ta personala, fa-i loc in exercitiul asta de relaxare.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil