Home Fun Jocuri de mobil pe care să le încerci în 2023

Jocuri de mobil pe care să le încerci în 2023

by GetLokal.ro

Telefonul mobil este un instrument indispensabil omului modern. Acesta nu mai este demult un dispozitiv folosit pentru a păstra legătura cu cei dragi prin apeluri telefonice. Acum îl poți folosi pentru a realiza și a le trimite fotografii direct din vacanță, pentru a asculta muzică, a comanda o ținută nouă pentru următorul eveniment important și pentru a te deconecta. Chiar dacă există mai multe moduri de a face acest lucru, cel mai la îndemână sunt jocurile. Partea bună este că nu mai trebuie să apelezi la o consolă sau la un calculator performant pentru a te bucura de o experiență plăcută, tot ce îți trebuie este jocul potrivit.

Forge of Empires

Forge of Empires este un joc online de strategie care îți permite să construiești și să dezvolți o lume virtuală direct de pe telefonul mobil, începând cu epoca de piatră și ajungând până la epoca modernă. Jucătorii își pot construi propriul oraș, își pot dezvolta economia și infrastructura și pot forma armate pentru a-și dovedi supremația în fața altor jucători. Jocul oferă o grafică excelentă și o mulțime de opțiuni personalizabile, iar jucătorii pot juca fie solo, fie alături de alți entuziaști. Foarte popular printre jucătorii online, Forge of Empires este un joc captivant și provocator care îți va pune la încercare abilitățile de strategie.

Pe lângă faptul că este gratuit, este foarte captivant datorită faptului că treci prin diverse epoci ale istoriei înainte de a te avânta în elementele fanteziste ale viitorului.

Epic Seven

Acesta este un joc pentru iubitorii de anime, un joc cu grafică de înaltă calitate și un mod de joacă complex și captivant.

Epic Seven este un joc de roluri (RPG) în care jucătorii își asumă rolul de erou într-o lume magică plină de aventură și adrenalină la cote maxime. Jocul are o poveste profundă, personaje carismatice și o mulțime de mecanici de joc, inclusiv explorarea și colectarea eroilor.

Fiecare dintre acești eroi are propriile abilități și elemente particulare, ceea ce face experiența și mai interesantă. În plus, dezvoltatorii oferă experiențe noi în mod regulat, ceea ce face să pară că joci un joc diferit de fiecare dată.

Este cu siguranță un joc care promite multe și va ajunge în curând în topul multor iubitori de anime și nu numai.

Jocuri de ruletă

Cele mai citite articole

Există mulți jucători de ruletă în zilele noastre, iar dacă faci parte dintre aceștia, sigur știi deja care este cea mai bună aplicație. Partea cea mai bună este că nu trebuie să mergi până la cel mai bun cazino pentru a te bucura de o experiență excelentă.

Tot ce ai nevoie este un telefon sau orice alt dispozitiv mobil. Dacă ești nou în ceea ce privește acest joc, și te întrebi cum funcționează toate cifrele de pe ecran, trebuie să știi că fiecare dintre acestea pot forma diverse combinații, dar acestea depind în general de tipul de ruletă pe care o accesezi.

Un alt lucru interesant despre aceste cifre este că cea mai comună este 7, și mulți jucători o vânează. Totuși, sunt și jucători care se bucură de fiecare dată când văd un 8, dar este vorba de preferința personală la urma urmei.

Pokemon Go

<<<  PHOTO

Un alt joc de mobil care îi face pe pasionați să te întoarcă de fiecare dată la el este Pokemon Go. Acesta a fost lansat în 2016, dar oferă o experiență de joc diferită de alte jocuri disponibile în magazinul virtual.

Să nu uităm ca acesta a fost jocul care a revoluționat lumea VR la vremea aceea și i-a făcut pe jucători să exploreze împrejurimile pentru a avansa cât mai mult în joc. Cu alte cuvinte, un joc de mobil care a captivat lumea atât prin grafică, care a apelat la nostalgie pentru a atrage cât mai mulți oameni de partea sa, dar și care a reușit să se mențină în top la șapte ani de la lansare.

Pe scurt, dacă nu ai jucat Pokemon Go până acum, trebuie să știi că pentru început vei crea un personaj, iar apoi vei porni într-o aventură pentru a explora lumea și a captura cât mai mulți Pokemoni.

Acestea sunt câteva jocuri de mobil pe care le poți încerca. Unele dintre acestea au la bază o poveste care te poartă pe diverse meleaguri în timp ce altele sunt un mod bun de a te deconecta. Indiferent pe care îl joci, sigur nu vei regreta.

Cele mai citite articole

You may also like