Home Ne place Jocuri video ce înglobează jocuri de cazino

Jocuri video ce înglobează jocuri de cazino

by GetLokal.ro

Jocuri video ce înglobează jocuri de cazino

Jocurile video și jocurile de noroc sunt într-o relație de interdependență de secole bune. Mai mult, industria jocurilor video se bazează pe concepte de jocuri de noroc pentru a crește coeficientul de divertisment al produselor sale. De asemenea, cazinourile online depun eforturi considerabile pentru a-și face selecția de jocuri de pariere mai tentantă.

Având în vedere această legătură, vei descoperi că multe jocuri video fantastice au inclus pariurile bazate pe hazard fie ca parte a poveștii de bază, fie ca mini-jocuri care să genereze recompense suplimentare care oferă jucătorilor de casino online rotiri gratuite fara depunere sau chiar sesiuni gratuite la jocurile de cărți. Unii dezvoltatori de jocuri au luat în calcul chiar și colaborări cu cazinouri interactive reale, făcând jocurile video și jocurile de noroc și mai interesante pentru publicul de profil.

În prezent, existe multe produse de gaming care oferă și divertisment specific industriei cazinourilor și, de asemenea, există o multitudine de cazinouri ale căror titluri de bazează foarte mult pe cele mai populare jocuri video. Pentru a înțelege mai bine relația dintre cele două industrii și cum au ajuns să se completeze reciproc, vom analiza cinci dintre cele mai jucate jocuri video, evidențiind elementele de cazino pe care le includ.

Fallout New Vegas   

Acest titlu este poate cel mai plăcut și mai distractiv dintre toate jocurile video recente care prezintă elemente de jocuri de noroc. Jocul prezintă orașul Las Vegas într-o lume post-apocaliptică cu grafică și imagini captivante care servesc drept fundal ciudat pentru jocurile de cazinou. 

Poți explora rămășițele orașului prăbușit și cazinourile sale, însă nu te aștepta ca barurile care oferă și  jocuri de noroc să opereze bazându-se pe onestitate. Trebuie să fii vigilent dacă nu vrei să fii fraudat de cazinouri. Fiorul absolut al jocurilor de noroc într-o altfel de lume sumbră este ceea ce face ca acest joc să fie unul dintre cele mai bune.

Grand Theft Auto San Andreas 

În timp ce toate jocurile din seria GTA aveau deja legătură cu cazinouri, San Andreas a fost primul care a inclus jocurile de noroc. Povestea a fost o întoarcere încântătoare la epoca gangsta a anilor 1980. Jocul înglobează o selecție distractivă de jocuri de cazinou, inclusiv aparate de slot, blackjack, video poker și roata norocului. 

San Andreas, conturat în jurul tărâmului fictiv Las Venturas, dispunea de mai multe clădiri de cazinou, dar jucătorii puteau accesa doar trei dintre acestea. Scopul a fost să-l ajute pe Carl Johnson să-și îmbunătățească abilitățile pentru jocuri de noroc oferindu-i oportunitatea de a juca la fiecare cazino întâlnit de jucător. Cu fiecare 100 de dolari cheltuiți la un cazinou, nivelul de calificare al jucătorilor ar crește, iar asta i-ar permite lui Johnson să împrumute bani de la cazinouri.  

Red dead Redemption   

Jocul provine de la aceiași dezvoltatori care au creat seria Grand Theft Auto ce s-a bucurat de un succes mondial. În acest joc, te poți detașa de povestea principală și te poți răsfăța cu câteva runde ale celebrului Texas Hold’Empoker. Cea mai bună parte a acestui mini set de jocuri de noroc este că poți să-ți înșeli adversarul și să pleci cu mult mai mulți bani decât te-ai aștepta vreodată. 

Dar există și un revers – dacă adversarul tău te prinde trișând, te vei confrunta cu o luptă provocatoare până la moarte. Deci, poate că onestitatea este cea mai bună modalitate de a scăpa de impas Iar dacă te întrebi ce altceva face acest titlu de joc o alegere cu totul inedită, Red Dead Redemption include și un joc de noroc bazat pe zaruri numit Liar’s Dice, care este și el destul de palpitant!

Far Cry 3 

Cele mai citite articole

Amplasat pe o insulă tropicală cu animale periculoase și pirați, Far Cry 3 este un joc de supraviețuire pe care îl vei iubi. Pe lângă faptul că este un shooter plin de adrenalină, cea mai bună parte a acestui joc este că poți colecta bani rapid jucând No-Limit Hold’Em. 

Vei găsi opt jocuri de poker răspândite în insulele de nord și de sud ale Far Cry. Fiecare joc de poker se desfășoară într-un loc secret, similar culiselor unui cazino rea, iar partea și mai palpitantă este că vei juca împotriva unor adversari virtuali care preferă să te împuște decât să piardă un joc. Pokerul oferă o senzație de viață reală, deoarece poți vedea mâinile avatarului tău afișate, ținând cu grijă cărțile și calculându-și fiecare mișcare. La final, dacă reușești să acumulezi o anumită sumă de bani doar jucând poker, vei fi recompensat cu un bonus de-a dreptul spectaculos!

Final Fantasy VIII

Dacă ești un jucător pasionat și experimentat, trebuie să fi explorat întreaga serie Final Fantasy sau să fi crescut cu ea. Oricum, titlul se înscrie în această listă datorită jocului de noroc interesant cunoscut sub numele de Triple Triad, un joc de cărți jucat pe o grilă 3×3. 

Fiecare dintre cărțile tale are afișate patru numere, iar fiecare număr corespunde unei părți a cărții. Când plasezi cartea ta, aceasta este comparată cu cartea adversarului tău. Cartea cu valoare mai mare câștigă și își schimbă culoarea, marcând câștigarea unei runde. Cel cu cel mai mare număr de cărți de aceeași culoare precum cea de pe tablă este declarat câștigător și este răsplătit cu un premiu.

Mixul joc video – jocuri de noroc nu este deloc unul nou. Industria cazinourilor a avut o influență imensă asupra jocurilor video și continuă să o facă. Pe de altă parte, este foarte posibil și să întâlnești cazinourii online cu elemente de jocuri video. Fie că este un joc video bazat pe produsele de cazino sau un mini joc de pariuri menite să îți crească nivelul jocului, acesta este soluția ideală pe care fiecare jucător (și parior) o iubește!

Cele mai citite articole

You may also like