Home Judecătoria Buftea

Judecătoria Buftea

by GetLokal.ro

Contact - Judecătoria Buftea

Adresa: Str. Ştirbei Vodă nr. 24, Oraşul Buftea, Jud. Ilfov, România
Telefon: 0213 525 512
Fax: 0372 218 847
Email: jud-buftea@just.ro
Website: http://portal.just.ro/94/SitePages/acasa_default.aspx

Harta - Judecătoria Buftea

Descriere - Judecătoria Buftea

Având în frunte pe domnul primar Gheorghe Constantin Silviu, Primăria Orașului Otopeni este sediul central și administrativ al orașului ce poarte același nume, situat în zona limitrofă a municipiului București, în județul Ilfov, din punct de vedere geografic în Câmpia Vlăsiei.

Printre activitățile principale ale locuitorilor pentru care Primăria Orașului Otopeni depune eforturi în vederea activităților și programelor de modernizare se numără și industria, transporturile, comerțul, construcțiile, turismul, prestarea de servicii și agricultura.

Orașul nu duce lipsă nici de obiective turistice: Aeroportul Internaţional București-Otopeni, Muzeul Avrămescu, Institutul de Geriatrie şi Gerontologie „Ana Aslan”. Printre proiectele de investiții prin intermediul cărora Primăria Orașului Otopeni s-a remarcat face parte și Modernizarea şi reabilitarea întregului sistem de termoficare, construirea unei noi grădiniţe cu program prelungit, realizarea complexului de natație la standarde internaţionale, realizarea unei zone de agrement, modernizarea tuturor străzilor prin asfaltare, modernizarea iluminatului public şi extinderea reţelelor electrice în zonele cu construcţii de locuinţe noi.