Home Familie Laptele praf pentru bebelusi. Avantaje si recomandari de produse

Laptele praf pentru bebelusi. Avantaje si recomandari de produse

by Dinu Alexandra

Inca din primele zile de viata bebelusul primeste de la mamica lapte matern. Laptele matern este deosebit de nutritiv, are toate substantele necesare dezvoltarii normale, este bine tolerat de organismul copilului.

Se intampla totusi ca mamica sa nu poata alapta sau sunt perioade in care avem nevoie de un laptic de trecere si atunci intervine nevoia de a folosi un lapte praf pentru bebelusi de cea mai buna calitate.

Toate produsele din aceasta categorie sunt sterile, au doar substante testate si cat mai apropiate de cele din laptele matern, contin de la proteine si vitamine, la zaharuri si grasimi.

Laptele praf pentru bebelusi ofera mai multe avantaje notabile. Este simplu de administrat si de preparat, in functie de formula aleasa putem petrece de la cateva secunde la cateva minute pentru pregatirea lapticului, odata pus in biberon este gata de administrat.

Pe langa comoditate laptele praf garanteaza si flexibilitatea, nu e nevoie ca mamica sa caute locuri ferite pentru alaptare, nu trebuie sa fie mereu in preajma bebelusului sau sa foloseasca pompele pentru san pentru colectarea laptelui matern.

Formula speciala a acestui tip de lapte praf este mai greu de digerat, asa ca mesele vor fi mai rare si copilul se va simti mai bine, fara sa ii fie mereu foame.

Cele mai citite articole

Laptele praf modern pentru bebelusi se gaseste usor in orice magazin de profil, este simplu de comandat si de administrat la orice ora, se gasesc diverse formule pentru varste diferite ale copilului.

Pe piata mamicile gasesc foarte multe formule de lapte pentru bebelusi, pentru diverse varste, depinde doar ce isi doreste de la produs fiecare mamica.

De exemplu mamicile pot comanda rapid lapte praf Hipp de la ElaptePraf, un lapte care se poate da de la inceput copilului sau poate fi folosit in completare la laptele mamei.

In acest lapte praf Hipp veti gasi probiotice, lactoza, LPC-omega 3 si 6, nu are gluten si e foarte usor de administrat si de preparat, fiind bine de tolerat de organismul copilului.

Pe site-ul ELaptePraf veti gasi diverse formule de lapte, de la cel special de la nastere, pana la cel antireflux, pentru diverse varste, fara arome, anticolici, antireflux, de noapte, dar si pachete complete cu laptele praf pentru bebelusul dvs.

Comenzile se plaseaza rapid pe site sau telefonic, livrarile ajung in cel mai scurt timp la destinatari pentru a avea mereu laptele praf de calitate pentru urmatoarea masa a copilului.

Cele mai citite articole

You may also like