Home Servicii Și camerele spion performante pot fi comandate online!

Și camerele spion performante pot fi comandate online!

by Dinu Alexandra

SmtSol oferă camere spion profi care arată mai mult sau mai puțin ca o cameră web clasică, la niște prețuri foarte bune. Pentru aceia ce își doresc discreție maximă în operațiunea de supraveghere a locuinței sau biroului lor, aceste sisteme ce înglobează o cantitate importantă de know-how, sunt cele mai bune opțiuni.

Dacă vreți să mergeți la intimidare, puteți apela, desigur, la acele sisteme de supraveghere video care se pot percepe ușor de ochiul uman. Însă, dacă doriți să fiți discreți, să nu lăsați să se afle despre existența unor echipamente de înregistrare video într-o anumită incintă, probabil că vă veți orienta prioritar spre acele camere spion sau microfoane spion de ultimă generație care sunt perfect camuflate în obiecte uzuale. Varietatea acestor modele este extrem de mare, deci sigur o să găsiți ceva care să fie potrivit pentru nevoile dvs.

Locurile cele mai comune pentru camuflarea unor camere spion

Cu cât este vorba de un obiect mai banal, care nu atrage în niciun fel atenția, cu atât mai bine va fi camera spion ascunsă și extrem de dificil de detectat. Uneori este chiar imposibil pentru un nespecialist ca să își dea seama de prezența unui astfel de sistem de supraveghere într-o încăpere.

Într-o listă succintă de lucruri ce pot adăposti foarte bine o cameră miniaturală spion putem include:

– detectoarele de fum;

– ceasurile de birou;

– filtrele de aer;

– cărțile;

– decorațiunile de perete;

– tablourile;

– prizele de curent;

– diversele cutii de depozitare;

– bibliorafturile;

– jucăriile de pluș;

– piesele de mobilier,

Cele mai citite articole

– veiozele și lustrele.

Camerele spion se achiziționează fie separat, urmând a fi montate în anumite obiecte deja existente în locuință, de exemplu în jucăriile de pluș, fie deja încorporate în diverse obiecte uzuale, care nu atrag atenția (stilouri, brelocuri, prize ș.a.m.d.). Dacă veți intra pe site-ul celor de la SmtSol o să găsiți aici multe produse uzuale ce includ echipamente de supraveghere video originale.

O utilizare foarte bună a unei asemenea camere de supraveghere este aceea pe care i-o puteți conferi când plecați în delegații sau chiar în concediu.

Când călătoriți și vă cazați la un hotel, prin forța lucrurilor, în cameră vor rămâne anumite obiecte personale. Nimic nu e mai neplăcut decât să trăiți cu stresul că ar putea ca un angajat al hotelului să vă cotrobăie printre lucruri.

Vă salvează foarte bine o cameră de securitate portabilă (miniaturală). Puteți ca să o puneți în camera dvs. unde sunteți găzduit pentru a vedea cine a intrat acolo fără permisiunea dvs. Puteți chiar să atenționați personalul hotelier angajat de acest lucru. Nu vor avea ce să comenteze, iar efectul va fi că până și camerista va evita să răscolească prin bagajele dvs., cum se întâmplă de regulă. Plus că nu vor avea curajul ca să fure nimic.

Veți găsi pe site-ul firmei SmtSol o varietate de dispozitive spion, inclusiv camere de supraveghere, durabile și foarte sigure în funcționare. Toate camerele spy aflate în ofertă sunt originale și capabile ca să capteze în secret un conținut video de înaltă definiție.

Pentru a putea să alegeți camera discretă perfectă ar trebui mai întâi ca să vă răspundeți la o serie de întrebări:

– Unde trebuie să înregistrez video în mod discret? Afară (în curte, pe terasă, pe balcon), în casă sau în birou?

– Cât de mare este zona pe care trebuie să o acopere camera video?

– O să fie nevoie ca respectiva cameră să înregistreze video la lumină scăzută?

– Cât timp va trebui să funcționeze fără întrerupere o asemenea cameră spion: câteva minute sau ore, o zi, câteva zile, o săptămână sau mai multe?

– Urmează să văd înregistrarea videoclipului de la distanță sau doar după ce revin în locul unde se află respectiva cameră spion?

Folosiri uzuale ale unei camere spion cu baterii

– Înregistrarea unei zone fără alimentare;

– Locurile greu accesibile, care pot fi greoaie pentru o cameră ascunsă care nu funcționează cu baterii.

Camerele ascunse aflate în aer liber pot fi camuflate în multe lucruri (într-o crăpătură de pe un zid, un trunchi de copac etc.). Multe camere ascunse în aer liber funcționează cu baterii, reducând astfel capacitatea de a fi detectate, deoarece nu există fire de alimentare care să le dea de gol.

Camerele ascunse WiFi funcționează utilizând o conexiune wireless existentă la internet și permit vizualizarea de la distanță pe computer, a smartphone sau a tabletă. Aceste unități au capacitatea de a transmite nu numai fluxul video pe orice dispozitiv mobil, dar au și capacitatea de a înregistra video intern pe un card SD. Aceste unități sunt cele mai apreciate, deoarece puteți accesa secvențele video oricând doriți.

Cele mai citite articole

You may also like