Home Servicii Meseria de model videochat poate concura cu orice alta meserie din tara si de peste hotare

Meseria de model videochat poate concura cu orice alta meserie din tara si de peste hotare

by Dinu Alexandra

Pana nu demult, meseria de model videochat era privita cu reticenta de catre cei din jur. Modelele videochat nu erau privite cu mare respect, ba chiar multe isi ascundeau ocupatia pentru ca jobul nu era unul cu care sa se simta bine atunci cand vorbeau despre el in cercul de prieteni sau cu membrii familiei.

Acum, meseria de model videochat poate concura cu orice alta meserie din tara si de peste hotare, atat din punctul de vedere al castigurilor, cat si al reputatiei.

Agentia de modele EliteAgency.ro ofera modelelor toate conditiile necesare pentru a-si indeplini atributiile si pentru a se bucura de succes si de avantaje materiale impresionante.

Avantajele pe care le are un model videochat

In primul rand, modelele videochat care nu locuiesc in Bucuresti au avantajul de a fi cazate intr-o locatie luxoasa si centrala a capitalei, la o scurta distanta de metrou. Agentia le pune la dispozitie angajatelor conditii de sedere foarte bune, precum si posibilitatea de a avansa in cariera prin trainingurile specializate de care beneficiaza, prin tinutele pe care le pun la dispozitie si prin oportunitatea de a se afirma si de a-si dovedi talentele conversationale si nu numai in fata strainilor.

Cele mai citite articole

Pentru a deveni un model de top, fetele trebuie sa demonstreze ca sunt peseverente, ambitioase, ca au rabdare sa isi asculte clientii, ca au cunostinte temeinice de limba engleza, ca se ingrijesc de corpul lor si ca sunt suficient de atente si de hotarate pentru a invata de la traineri care este reteta succesului.

Meseria de model videochat este un job care poate concura cu un job din strainatate din punctul de vedere al veniturilor. In plus, atributiile sunt destul de mici, totul tine de capacitatea fetelor de a comunica si de a tine cont de dorintele si de preferintele clientilor. Programul de lucru este foarte flexibil si stabilit in asa fel incat sa garanteze modelului cele mai bune ore de trafic online de calitate, pentru a avea incasari pe masura eforturilor depuse.

Castigurile si comisioanele unui model videochat

Comisioanele si bonusurile oferite de Elite Agency sunt concepute pentru a fi obtinute nu numai de modelele cu experienta, ci si de modelele incepatoare. Pe langa salariul de baza, modelele vor avea comisioane si bonusuri care incep de la 50% si ajung pana la 80%.

Fetele din provincie vor privi acest job ca pe unul care presupune plecarea peste hotare: castigurile sunt la fel de mari, iar fetele nu trebuie sa plateasca nimic pentru a se mute in Bucuresti si pentru a incepe o viata noua!

Studioul videochat Elite Agency le ofera persoanelor doritoare oportunitatea de a pasi intr-un colectiv format din fete frumoase, inteligente, dornice sa castige pe masura talentului si a asteptarilor lor. Meseria de model videochat este legala si cat se poate de decenta. Fetele nu se intalnesc cu clientii, iar in multe cazuri acestea isi manifesta talentele de psiholog, consiliind clientii si ajutandu-i sa gaseasca o cale de rezolvare a problemelor care ii apasa.

Cele mai citite articole

You may also like