Home Ne place Miscarea pe hoverboard un must have al momentului

Miscarea pe hoverboard un must have al momentului

by Dinu Alexandra

Tinerii pun mare accent pe conditia fizica, fapt pentru care activitatile sportive intreprinse joaca un rol esential. Pe langa orele de sport de la scoala, adolescentii ies cu bicicletele in parc, se dau cu placa sau se plimba cu un hoverboard. Indiferent de varianta preferata, timpul petrecut in aer liber este un timp pretios. In ultimii ani, tehnologia a patruns in toate aspectele vietii noastre, asa ca pasionatii de sport pot alege echipamente performante care sunt dotate cu tot felul de functii speciale.

Ce trebuie sa stiti despre hoverboard

La mare cautare a fost binecunoscutul hoverboard care, desi nu are un pret de achizitionare extrem de accesibil, a inregistrat unele dintre cele mai bune vanzari. Aspectul futurist, rapiditatea de miscare pe care o ofera, dar si designul inovator sunt doar cateva dintre caracteristicile care starnesc atentia si interesul cumparatorilor.

Un astfel de produs este echipat cu 2 motoare cu o putere de pana la 350 W, mai mult decat suficient pentru plimbarile relaxante prin oras, alaturi de prieteni. In plus, dispune si de o conectivitate de tip Bluetooth, ceea ce inseamna ca poate fi conectat direct la telefonul mobil.

Cele mai citite articole

Greutatea maxima pe care un hoverboard o suporta este de 120 de kilograme, ceea ce inseamna ca este destinat si persoanelor supraponderale. Achizitionat din magazinele de specialitate, produsul vine impreuna cu un certificat de garantie valabil pentru o perioada de pana la 24 de luni, timp in care orice defectiune tehnica este reparata in mod gratuit, costurile fiind suportate de catre producator.

Hoverboard-ul MonkeyBoard le ofera utilizatorilor o autonomie de miscare de pana la 18 kilomeri, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a petrece o dupa-amiaza placuta de primavara in parc. Odata ce bateria s-a descarcat este nevoie de o realimentare, iar durata medie este de pana la 120 de minute. Marele avantaj al unui astfel de gadget este acela ca poate fi utilizat cu incredere atat de catre tineri, cat si de catre persoanele trecute de prima tinerete.

Se ofera, in mod gratuit, la achizitionare si o geanta care permite transportarea si depozitarea in conditii optime. Desi, la prima vedere, poate parea ca un moft, achizitionarea unui astfel de produs ii va determina pe tineri sa iasa cat mai mult din casa, sa socializeze, sa petreaca timp in aer liber, departe de calculor sau de tableta.

Un hoverboard este controlat doar de miscarea corpului. Gadgetul este prevazut cu un giroscop si un micro-controller pozitionate sub talpile picioarelor. In functie de inclinatia corpului sau de miscarea picioarelor, produsul apuca drumul spre dreapta sau spre stanga sau, de ce nu, merge cu spatele. Inovatiile in materie de mijloace de deplasare electrice au cunoscut cele mai inalte culmi in ultimii 3-4 ani, cand astfel de produse au inceput sa fie lansate si comercializate spre vanzare.

Doritorii au nevoie de mult exercitiu pentru a dobandi abilitatile necesare astfel incat sa circule nestingheriti prin oras cu un astfel de produs. Echilibrul este vital in situatia de fata, asa ca se impune o tinuta dreapta pentru a se evita posibilele accidentari.

Cele mai citite articole

You may also like