Home Servicii Navigatoare auto bune, dotări necesare și în 2018

Navigatoare auto bune, dotări necesare și în 2018

by Dinu Alexandra

Mai sunt șoferi care s-au obișnuit cu un sistem navigație golf 5 sau un navigator golf 6 și nu vor să renunțe în ruptul capului la el, cu toate că aplicațiile pentru smartphone vin ca un tăvălug măturând din cale o mulțime de gadget-uri. Navigatoarele auto mai rezistă doar prin fidelitatea conducătorilor auto.

Nu renunța la un navigator auto bun doar pentru că așa e la modă

E trist că aceste sisteme de navigație cu ajutorul cu ajutorul GPS-ului au intrat într-un con de umbră, având în vedere că avantajele unui asemenea device nu sunt deloc minore. În primul rând, dacă ai hărțile necesare actualizate, nu e nevoie de niciun abonament, precum se întâmplă în cazul unei aplicații rutiere bune.

Semnalul GPS este gratis, un dar de la americani, cum mai glumesc unii români

Un sistem de navigație Golf 6, spre exemplu este un instrument electronic de navigație complex, care nu se reduce la a recepționa doar semnalele de la sateliți. Deoarece are o mulțime de funcții auxiliare, una mai interesantă decât asta, chiar merită ca să intrați pe site-urile online ce vând asemenea produse și să studiați în detaliu cam ce beneficii oferă unui șofer acest gadget pentru mașină.

Informează-te și cumpără cel mai bun navigator dedicat, chiar dacă nu e de ultimă generație

Dacă nu înțelegi toate specificațiile tehnice pe care navigatorul de acest tip le oferă, e preferabil să contactați un consultant al magazinului online respectiv și să îi puneți toate întrebările ce vă frământă, pentru a vă clarifica 100% de ce este mai bun un asemenea dispozitiv dedicat decât o biată aplicație de smartphone, fie ea și nou creată.

Ce-i drept, multe costă cam cât un telefon inteligent cu performanțe medii, dar chiar merită. Este aceeași situație cu aceea în care aveți de ales între a face poze cu un telefon mobil (un soi de tabacheră digitală modernă) și a prefera totuși un DSLR, chiar dacă e un aparat voluminos căruia trebuie să îi faceți numeroase reglaje pentru a avea rezultate bune.

Navigatoarele auto trebuie cumpărate totuși după ce analizați ofertele. Orientați-vă spre branduri cunoscute, nu cumpărați orice chinezărie, pentru că, dacă o poză ratată nu este o tragedie, dacă vă rătăciți pe drum în toiul iernii, eventual în vacanță, când sunteți cu mașina și, poate, nu aveți nici măcar la telefon semnal, navigatorul auto s-ar putea să fie singurul ajutor. Iar dacă nu este unul performant, lucrurile s-ar putea să fie într-adevăr dramatice, mai ales dacă aveți și copii mici cu dvs.

Nu cumpărați neapărat navigatoare foarte scumpe, ci mai bine unele modele mai vechi (dar deja apreciate de șoferi), la promoție. Mai degrabă investește în actualizarea hărților necesare, deoarece acestea sunt esențiale când ești plecat într-o zonă necunoscută, fie ea și din România.

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!