Home Utile OnLaptop Service Center te ține la curent cu reparații laptop salvatoare

OnLaptop Service Center te ține la curent cu reparații laptop salvatoare

by GetLokal.ro

Lucrezi pe un laptop Mac, un Chromebook sau Netbook? Apple, Dell, Lenovo sau Netbook?

La OnLaptop Service Center&Shop am văzut și am reparat toate tipurile de laptop de-a lungul activității de service de peste 10 ani.  Înțelegem că laptopul este mai mult decât un centru de divertisment, este o platformă tehnică de suport pentru afacerea sau profesia ta, un birou portabil.

Indiferent ce tip de producător alegi, tehnologia laptop a făcut progrese majore în în ceea ce privește puterea procesorului și materialele ultra-ușoare realizate în ultimul deceniu. Din păcate, orice tip de laptop se poate defecta și vei avea nevoie de o reparație specializată (https://www.onlaptop.ro/reparatii-laptop-bucuresti).

Diagnostic gratuit pentru a pregăti un plan de reparații laptop  

Avem o echipă de tehnicieni calificați pentru diagnostic gratuit la fața locului. Aceștia vor examina problema principală și problemele conexe ale dispozitivului, vor elabora un plan de intervenție tehnică și vor oferi o estimare de cost pentru rezolvarea problemelor. Lucrăm de peste 10 ani în domeniul reparațiilor și cunoaștem pe de rost problemele comune, inclusiv tehnicile necesare pentru reparație exemplară.

Un laptop nu este construit pentru a fi reparat de către proprietar în cele mai simple condiții. De fapt, dacă încerci să faci acest lucru, este posibil să întâmpini o problemă și mai mare. Dacă observi că performanțele laptop-ului încep să scadă, este să apelezi la un profesionist care cunoaște sistemul și îl poate repara la cel mai mic cost posibil.

OnLaptop Service Center asigură soluții agile de service laptop în București

Fiecare laptop este ușor diferit de oricare altul. De exemplu, un MacBook Air nu are unitate DVD. Un Chromebook are doar un hard disk rudimentar pentru sistemul său de operare. Cu toate acestea, există categorii generale de probleme pe care le-am văzut și reparat cu succes de foarte mult ori, astfel sunt șanse majore să te putem ajuta și pe tine.

Cele mai citite articole

Clienților noștri le place că știu toate costurile de reparație în avans și pot lua o decizie dacă reparația merită costul. Obiectivul nostru principal este de a reduce costurile de reparație a computerului pentru probleme care pot fi rezolvate simplu și inteligent, fără costuri ascunse sau intervenții inutile.

Te putem ajuta să determinăm cele mai bune opțiuni de upgrade pentru laptop

Ai un sistem laptop care funcționează foarte lent? Rămâi des fără spațiu pe disc? Dacă da, poate fi timpul să apelezi la serviciile noastre de upgrade și instalare hardware. Te putem ajuta cu toate operațiunile necesare, de la instalarea unei noi plăci video, memorie RAM, memorie HDD, un nou procesor sau optimizare software pentru performanțe superioare.

Tehnicienii noștri au mare grijă să vă protejeze datele în timp ce efectuează procedurile de upgrade recomandate. Asigurăm alegerea pieselor ideale pentru a crea o un dispozitiv cu performanțe superioare care să se potrivească necesarului de lucru pentru laptop.

Analizăm și remediem majoritatea problemelor de laptop:

 • Piese hardware defecte
 • Probleme de conexiune la Internet și e-mail
 • Infectare cu viruși și erori cauzate de viruși
 • Probleme de display LCD – spargere, crăpare, stingere
 • Probleme de carcasă
 • Supraînîncălzire
 • Blocare Windows

__________________________

 • Adresă: Str. Ing. Vasile Cristescu nr. 6, Sect. 2
 • Telefon: 031 005 9595
 • E-mail: service@onlaptop.ro
 • Progam,: Luni – Vineri / 9:00 – 19:00

 

 

Cele mai citite articole

You may also like