Home Evenimente Organizarea nuntii in 2022 – la ce ar trebui sa acorzi atentie?

Organizarea nuntii in 2022 – la ce ar trebui sa acorzi atentie?

by GetLokal.ro

De la 1900 si pana astazi, obiceiurile de nunta s-au schimbat considerabil. Daca in secolul XX la o nunta se chema intreaga comunitate, in zilele noastre, majoritatea cuplurilor aleg sa nu se mai complice si sa opteze pentru a invita prieteni si apropiati, rude si colegi de serviciu. 

Cum vremurile s-au schimbat, iar dorintele mirilor sunt din ce in ce mai nastrusnice, foarte multe dintre cupluri prefera sa evite bataia de cap si isi angajeaza firme specializate in organizarea de nunti si alte evenimente. 

Desi la costul nuntii se adauga si pretul wedding planner-ului, multe cupluri prefera sa aiba o persoana care se ocupa de intreaga nunta, chiar daca tarifele trec, de cele mai multe ori de 1000 de euro. Cum s-ar spune pe romaneste, dai un ban dar stai in fata, transpus in aceasta situatie, dai un ban, dar scapi de stresul organizarii nuntii.

Cei mai multi prefera un wedding planner din lipsa timpului necesar organizarii nuntii. In plus, un wedding planner are contactele necesare pentru o gama variata de servicii, de la rezervarea locatiei, la candybar-uri, trupa cover, servicii de aranjamente florale si lista poate continua. In organizarea nuntii, daca ai bani, cerul este limita!

De ce sa optezi pentru firmele care ofera servicii de organizari evenimente?

Daca nu esti total convins ca o firma de organizari evenimente este perfecta pentru a crea nunta de vis, doar gandeste-te la timpul pe care va trebui sa il aloci organizarii nuntii, la telefoanele interminabile, stres, timp pierdut si abilitatile de negociere. 

Astfel vei vedea cat de multa balanta se inclina catre a semna un contract cu un wedding planner, cand tot ce va trebui tu sa faci este sa spui cum ti-ai dori sa fie nunta, care sunt preferintele tale in materie de culori, flori, locatie, mancare, muzica, iar firma specializata se va ocupa de toate aceste lucruri, fara ca tu sa te mai stresezi. Ba chiar organizand multe evenimente, iti pot face si o recomandare de videograf nunta, care sa imortalizeze momentul de vis prin filmari nunti intr-o forma care sa iti aduca placere sa o vezi, chiar si peste ani. 

Intotdeauna wedding planner-ul te va consulta in fiecare decizie, iti va prezenta mai multe optiuni, iar decizia finala tu o vei lua. 

Care sunt elementele cele mai solicitate de miri? 

Evident, o nunta nu poate avea loc fara lumanarile de cununie, rochia de mireasa si verighetele, insa in ceea ce priveste petrecerea in sine, in topul preferintelor mirilor se regasesc aranjamentele florale naturale, fumul greu pentru dansul mirilor, candy bar, pentru un moment dulce, cabina sau oglinda foto, cat si marturiile cat mai inedite. 

Drept urmare, organizarea unei nunti cu ajutorul unei firme specializate nu doar ca isi merita tariful, dar fiecare moment va fi bine stabilit, o atentie uriasa va fi acordata detaliilor, astfel incat, in ziua cea mare, sa nu iti ramana decat sa te distrezi pe cinste, alaturi de invitati, la cel mai important eveniment din viata ta!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like