Home Prin oras Parcul Titan – Top 10 activitati in Parcul IOR

Parcul Titan – Top 10 activitati in Parcul IOR

by Dinu Alexandra

Din dorinta de a le oferi copiilor tai o alternativa sanatoasa la timpul petrecut prea mult in casa, cu ochii in calculator sau tableta ore in sir sau pur si simplu pentru nevoia ta de relaxare, odihna in aer curat, cu siguranta te va interesa sa afli si despre Parcul Titan – Top 10 activitati in Parcul IOR.

Si intradevar Parcul Titan poate fi o optiune excelenta indiferent daca locuiesti sau nu in sectorul 3 din Bucuresti, unde este situat acest spatiu mare de agrement. Asta, pentru ca fiecare dintre noi, cu sau fara copii, avem nevoie sa evadam macar o data pe saptamana, daca nu in fiecare zi daca avem timp la dispozitie, din jungla de beton intr-un cadru natural, care sa ne incarce bateriile chiar si pe termen scurt, pret de cateva ore.

Ce activitati pot desfasura copiii in Parcul IOR?

Asa cum era firesc, prichindeii sunt privilegiatii acestei zone de agrement, lor fiindu-le dedicate o serie intreaga de activitati menite sa-i tina macar cateva ceasuri departe de tablete si calculatoare si sa ii implice, in functie de varsta lor, in tot felul de jocuri si distractii.

Astfel, Parcul Titan pune la dispozitia celor mici mai multe locuri de joaca, trenulete, carusel, trambuline simple sau cu ham, tobogane gonflabile, masinute electrice, tiroliene, toate avand darul de a-i captiva pe cei mici si de a-i determina sa faca miscare in aer liber, sa se intreaca si sa socializeze cu alti copii. 

Alte atractii pentru cei mici dar si pentr adulti sunt si gradina cu pasari exotice, precum pauni si fazani, sera cu plante rare, pistele speciale pentru plimbari cu bicicleta sau rolele, precum si plimbarile cu vaporasul sau cu hidrobicicletele pe lacul Titan.  Toate acestea, alaturi de bunatatile pe care parintii le pot cumpara de la chioscurile din parc, aprovizionate cu dulciuri, sucuri, inghetata, le vor face ziua mai frumoasa prichindeilor in Parcul Titan.

Ce ofera Parcul Titan pentru adulti?

Posibilitatea unor plimbari in aer curat, relaxare in natura, practicarea sporturilor preferate pe terenurile special amenajate in acest sens, pentru fotbal, volei, baschet etc. De asemenea, un pic de antrenament in aer liber este binevenit, asa ca adultii au la indemana mai multe aparate speciale pentru sport.  Nu lipsesc terasele cu tot ce trebuie,dar si numeroasele spectacole si concerte care au loc frecvent in Parcul IOR.

Targuri cu produse traditionale in Parcul Titan

Toamna vine in Parcul Titan cu o serie intreaga de targuri traditionale, asa ca, alaturi de plimbarile relaxante in Parcul IOR, cu siguranta nu veti putea evita corturile care va vor imbia in curand cu produse traditionale, unele mai apetisante ca altele. Si pentru ca intotdeauna miscarea in natura, in aer curat aduce si o pofta zdravana de mancare, din Parcul Titan va veti putea aproviziona cu diverse produse lactate, produse din carne, specialitati din peste, mici si pastrama la gratar, prajituri, placinte etc, toate la preturi de producator.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like