Home Servicii Pentru ce sunt utile presele de balotat deseuri?

Pentru ce sunt utile presele de balotat deseuri?

by Dinu Alexandra

Awe Compactors ofera cele mai bune prese de balotat deseuri de pe piata la preturi competitive. Expertii in managementul deseurilor estimeaza ca anual o persoana produce o cantitate de deseuri mai mare de sase ori decat greutatea sa proprie in ceea ce priveste deseurile menajere. Printre acestea se numara deseurile reciclabile, cum sunt sticlele, electrocasnicele si cutiile. Cifrele adunate la scara globala sunt imense si pe tot Pamantul gunoiul depaseste valoarea de 3,5 milioane de tone, iar estimarile spun ca aceste valori sunt in crestere. Asadar, apare necesitatea urgenta de a folosi o presa de balotat deseuri.

Awe Compactors – ajutorul perfect pentru o planeta curata

Awe Compactors comercializeaza prese de balotat deseuri provenite de la producatori recunoscuti la nivel mondial pentru calitatea produselor, cu scopul de a ajuta la obtinerea unui mediu mai curat si pentru a facilita organizarea cat mai buna a deseurilor.

Un semnal de alarma este tras de experti pentru deseurile alimentare produse in fiecare zi. Fiecare persoana ar trebui sa fie mai chibzuita cand vine vorba de cumparaturile facute, nu doar cand se ajunge la gestionarea deseurilor. Deseurile menajere provenite din gospodarii sau din sectoarele industriale reprezinta o avalansa imensa de resturi de toate formele si dimensiunile si implica o problema tot mai mare reprezentata de nevoia de spatiu. Managementul deseurilor poate fi imbunatatit cu mult prin colectare si compactare, iar in acest fel sunt eliminate nu doar problemele ce tin de spatiu, ci este generata si o reciclare corecta.

Cele mai citite articole

Ce este o presa de balotat deseuri?

O presa de balotat deseuri reprezinta un utilaj cu ajutorul caruia utilizatorii pot sa reduca fara prea mult efort cantitati mari sau medii de deseuri. Deseurile ajung astfel la dimensiunea unui europalet, ceea ce este foarte important, pentru ca vor ocupa mult mai putin spatiu. Operatiunea de compactare se realizeaza in cateva secunde si presele sunt ideale pentru domeniul industrial, unde sunt generate cantitati uriase de deseuri de mari dimensiuni.

Cartonul, hartia si ambalajele din plastic pot sa fie compactate toate si sunt reduse la mai putin de un sfert din dimensiunile pe care le au de fapt, inainte de compactare.

Aceste prese sunt ideale si pentru posesorii de firme care activeaza in domeniul industrial, HoReCa sau comert, dar si pentru cei care au afaceri mici si vor solutii optime pentru a scapa in mod eficient de deseuri. Presele pentru balotat deseuri provenite de la Awe Compactors sunt echipamente recomandate de toti cei care le folosesc. Ele provin de la producatorul Bergmann, care are reprezentanta tehnica in Romania. De asemenea, aceasta companie asigura si servicii de interventie sau reparatii profesionale cat timp produsele sunt in garantie sau postgarantie pentru toate presele de balotat deseuri.

Nu doar in zona industriala sunt generate cantitati mari de deseuri si de aceea au aparut tot mai multe prese de deseuri menajere care au rolul de a compacta mai multe tipuri de gunoi generat in afaceri mici, gospodarii private, afaceri din domeniul industrial, scoli, gradinite si magazine.

Cele mai citite articole

You may also like