Home Prefectura Neamț

Prefectura Neamț

by GetLokal.ro

Contact - Prefectura Neamț

Adresa: 27 Strada Alexandu cel Bun Centru, Piatra Neamț, jud. Neamț, Romania
Telefon: 0233 211 568
Fax: 0233 218 089
Email: office@prefecturaneamt.ro
Website: http://nt.prefectura.mai.gov.ro

Harta - Prefectura Neamț

Descriere - Prefectura Neamț

Prefectura Neamț este instituția care asigură reprezentarea guvernului la nivelul județului Neamț și garantează aplicarea şi respectarea Constituţiei, a legilor, a ordonanţelor şi a hotărârilor Guvernului, a celorlalte acte normative, precum şi a ordinii publice.

În calitatea sa de conducător al instituției, prefectul coordonează și acționează în domeniul protecției sociale, a îndeplinirii programului de guvernare, verifică legalitatea actelor emise de Consiuliul Județean și consiliile locale și se implică activ în gestionarea situațiilor de urgență.
Totodată în Prefectura Neamț sunt incluse și serviciile de eliberare a pașapoartelor sau a permiselor auto și înmatriculări. Programul Prefecturii Neamț permite lucrul cu publicul de marți până vineri în intervalul orar 08:00 -16:30, iar lunea acesta se prelungește până la ora 18:30.

Programul de audiențe în Prefectura Neamț este asigurat de prefect în fiecare zi de miercuri, în primele trei săptămâni ale lunii, la intervale orare diferite, în sediul instituției. Subprefectul județului acordă audiențe atât în sediul Prefecturii Bacău, cât și în teritoriu, la sediile primăriilor Roman și Târgu Neamț.

banner desktop banner mobil