Home Fashion Principala legatura intre geanta de dama si personalitatea purtatoarei

Principala legatura intre geanta de dama si personalitatea purtatoarei

by Dinu Alexandra

Pana nu demult, femeile faceau cumparaturile numai in magazinele de specialitate, achizitionandu-si deopotriva vestimentatie, incaltaminte, accesorii, produse cosmetice, de igiena, iar lista poate continua.

Odata cu evolutia rapida a mediului online, odata cu lansarea magazinelor online care permit achizitionarea unei genti de dama online, dar si a altor accesorii, femeile au oportunitatea de a-si face cumparaturile cu mult mai multa lejeritate, avand o gama foarte mare de modele din care pot alege.

Geanta de dama potrivita stilului si personalitatii purtatoarelor

Necesitatea gentii de dama a aparut odata cu dorinta manifestata de femei pentru a purta cu sine cele mai importante obiecte fara de care nu isi pot desfasura activitatile zilnice, atat personale, cat si profesionale.

Pe piata sunt disponibile numeroase modele de genti de dama, de la cele mai extravagante la cele mai elegante, de la cele mai simple, la cele clasice, ele fiind diferite ca forma si dimensiune. In momentul alegerii gentii, este foarte important primul instinct, daca femeile simt ca acea geanta este potrivita pentru anumite tinute sau pentru anumite momente ale zilei, daca intr-adevar poate fi purtata cu mai multe outfituri si daca dezvaluie detalii despre personalitatea lor.

Cele mai citite articole

Femeile de cariera pot alege o geanta de dama oversized. In acest caz, vor avea la dispozitie suficient loc pentru a-si cara documentele, precum si gadgeturile necesare. Intr-o geanta oversized va fi mereu un haos organizat, incepand cu accesoriile personale si terminand cu cele profesionale.

Gentile tip weekender sunt potrivite pentru femeile mai organizate, care stiu exact de ce au nevoie si cat de incapator trebuie sa fie acest accesoriu. O geanta de tip weekender este practica, eficienta si foarte chic.

Un clutch se va potrivi mai curand femeilor elegante, care iau parte in mod periodic la diferite actiuni si evenimente deosebite. Femeile care folosesc clutch-uri nu au nevoie de prea multe accesorii, stiu cum sa atraga atentia si cum sa obtina ceea ce vor fara a fi nevoie sa isi incarce geanta in mod inutil si sa isi complice existenta cautand cateva minute in sir un pix sau o bricheta.

Femeile mai relaxate, care adora plimbarile si pun accent pe o permanenta stare de bine, de relaxare, pot alege o geanta stil crossbody, care le lasa mainile libere, pentru a se putea ocupa de alte lucruri, care este sinonima cu practicitatea, care permite purtatoarelor sa ia cu ele ceea ce le este necesar si ceva in plus.

Nu in ultimul rand, femeile pot investi intr-un rucsac foarte chic, o alegere practica si foarte accesibila, in care incap foarte multe lucruri, de la chei si incarcator, pana la laptop sau tableta, sticla de apa, o mica gustare, cosmetice si o agenda.

Este foarte important ca femeile sa isi aleaga geanta in functie de necesitati, de personalitate, de contextul in care va fi purtata, de tinutele la care urmeaza sa fie asortata, precum si de alte criterii.

Cele mai citite articole

You may also like