Home Arta si educatie Recomandari ale specialistilor pentru achizitionarea de carti de copii in germana

Recomandari ale specialistilor pentru achizitionarea de carti de copii in germana

by GetLokal.ro

Din ce in ce mai multi parinti comanda carti de copii in germana pentru a imbunatati abilitatile acestora de citit, scris si pentru a-i ajuta la nivel conversational sa stapaneasca mai bine limba franceza. Pentru ca foarte multa lume sustine ca limba germana este greu de invatat, unii parinti au tendinta sa renunte la aceasta idee si opteaza pentru limbi mai usoare de circulatie internationala precum engleza si franceza. Limba germana, insa, va aduce foarte multe avantaje copiilor atat din punct de vedere educational, cat si pe viitor, pentru a gasi un loc de munca bine platit in strainatate.

Limba germana este mult mai simpla de invatat daca parintii investesc in carti de copii in germana

Din punct de vedere economic, Germania este al doilea cel mai mare exportator din lume, a carei economii se afla pe primul lor in Europa, fiind partener principal al Romaniei in materie de export si de import. Conform statisticilor financiare facute la nivel international, Germania este pe al patrulea loc in plan mondial din punct de vedere economic si are cel maimare numar de vorbitori nativi din UE, mai multi si decat engleza, franceza sau spaniola.

Copiii ai caror parinti vor insista ca acestia sa cunoasca limba germana le vor oferi acestora in primul rand un viitor mai bun si ii vor ajuta sa isi dezvolte vocabularul prin simpla citire a cartilor pentru copii in limba germana seara, inainte de culcare. Fie ca parintii le cumpara carti de povesti clasice in limba germana sau povesti mai noi, fie ca le cumpara dictionare care sa ii ajute sa inteleaga mai bine sensul cuvintelor, parintii au un rol foarte important in invatarea acestei limbi dificilela prima vedere.

Cele mai citite articole

Limba germana este limba marilor idei, o limba de circulatie internationala foarte apreciata

Limba germana este a doua limba stiintifica cea mai frecvent utilizata in lume, ceea ce inseamna ca prichindeii care se vor transforma in adolescenti si adulti pasionati de chimie, fizica, sau de alte domenii stiintifice vor avea numai de castigat. 18% din cartile publicate in lume sunt in limba germana, o limba care reprezinta poarta de acces catre un invatamant superior de clasa mondiala.

Pentru copiii de varste fragede, invatarea unei limbi straine nu reprezinta o problema. Rezultatele vor veni mult mai rapid decat se asteapta parintii daca acestia investesc in carti in limba germana si daca le citesc povestile de noapte buna cu traducerile aferente acolo unde este cazul si copiii nu inteleg. Cei care exerseaza impreuna cu copiii zilnic si ii ajuta sa citeasca cate o pagina din cartile de germana ii vor ajuta sa asimileze mult mai usor informatiile.

Cu alte cuvinte, in cateva luni de exercitiu intens, cu ajutorul unui profesor meditator, dar si cu ajutorul parintilor, copiii vor putea sustine o conversatie la nivel incepator in limba germana si vor putea intelege mare parte din cuvintele vorbite. Cartile pentru copii in limba germana reprezinta un ajutor nesperat pentru copiii care intentioneaza sa invete o limba straina.

Cele mai citite articole

You may also like