Home Servicii Care sunt serviciile de transport moloz de care poti beneficia?

Care sunt serviciile de transport moloz de care poti beneficia?

by Dinu Alexandra

In Romania, oriunde ai merge, domeniul constructiilor este in floare, indiferent daca este vorba despre vile pentru familii sau sedii ale unor firme care au descoperit ca aici forta de munca este atat ieftina, cat si eficienta. Din pacate, insa, toate constructiile presupun crearea a foarte multe deseuri.

Dupa ridicarea cladirilor, spatiul dimprejurul acestora trebuie curatat, asa cum trebuie curatate si spatiile in care au avut loc redecorari si renovari. Intrucat este foarte dificil ca molozul sa fie transportat in conditii rapide si bune de catre constructori, cel mai bine este sa se apeleze la o firma de transport moloz Bucuresti, care sa se ocupe de intregul proces.

Programare telefonica, in doar cateva minute

Cei care au nevoie sa scape de cantitati mari de moloz pot apela la o firma de specialitate. Cu ajutorul unui singur apel telefonic poate fi facuta o programare, urmand ca o echipa sa ajunga la fata locului in ziua stabilita si la ora stabilita.

Programare prin formularul online

O alta metoda prin care poate fi contractata o echipa care sa se ocupe de transportul molozului nedorit este prin intermediul formularului online. Aici trebuie mentionate urmatoarele detalii: numele complet, numarul de telefon, data si adresa completa de unde trebuie preluat molozul.

Cele mai citite articole

Ce presupune transportul de moloz?

Atunci cand echipa solicitata ajunge la fata locului, personalul se ocupa in mod gratuit de incarcarea deseurilor si a obiectelor nefolositoare in masini cu o capacitate de 3,5 tone. Fiecare masina poate suporta o greutate de pana la 2.000 de kilograme, respectiv un volum de circa 10 metri cubi.

Molozul se poate ridica direct din casa sau din curte, iar mai apoi se transporta pana la masina. In cazul in care molozul trebuie ambalat in saci de rafie, fiecare sac este incarcat doar pe jumatate si trebuie sa aiba cel mult 40 de kilograme.

Logistica bine organizata

De serviciile de transport moloz pot beneficia atat persoanele care locuiesc in Bucuresti, cat si cei de la periferie. In cazul in care constructia de unde trebuie ridicat molozul se afla in afara orasului, acest aspect trebuie mentionat operatorului inca din momentul realizarii programarii. Ulterior, o echipa de specialisti va ajunge in cel mai scurt timp posibil la destinatie.

Principalul avantaj de care beneficiaza cei care apeleaza la o echipa de specialisti care sa ia molozul din curte ori din apartament este acela ca posesorii cladirilor sunt scutiti de sarcina de a face ei insisi aceasta munca grea.

Transportarea unei cantitati mari de moloz presupune foarte multa munca si efort, iar, ulterior, depozitarea acestuia trebuie sa aiba loc intr-un spatiu special amenajat pentru astfel de deseuri, pentru a se evita, pe cat posibil, efectele negative asupra mediului inconjurator. Toate persoanele care lucreaza in domeniul constructiilor trebuie sa se asigure ca, atunci cand termina o lucrare, spatiul din jurul cladirii este curat si ca nu au lasat in urma deseuri!

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil