Home Gatit si Retete Restaurantele prepara inghetata si vafe cu echipamente Horeca de la Contigrup

Restaurantele prepara inghetata si vafe cu echipamente Horeca de la Contigrup

by Dinu Alexandra

Te-ai saturat sa stai la cozi la inghetata sau sa te apuce in toiul noptii o pofta irezistibila, dar sa nu ai de unde sa cumperi o vafa? Nicio problema. Acum ai aparat de vafe si aparate de inghetate profesionale care iti vor indulci viata.

Nu trebuie sa fii cofetar ca sa prepari o inghetata sau o vafa de exceptie. Trebuie doar sa ai prin preajma aparate de inghetata sau, dupa preferinta, un aparat de vafe. Ce iti ofera? Ei bine, totul se intampla rapid, inghetata este proaspata, si cu ajutorul acestora poti prepara o gama larga de inghetate, serbeturi, deserturi sau „iaurt inghetat” semi-congelat.

In timp ce vizionezi un serial sau un film, deja ai propriul bol cu inghetata, timpul de productie al desertului situandu-se in intervalul 30 si 60 de minute. Capacitatea acestor aparate de inghetata este de aproximativ 1,4 litri. Sunt construite din otel inoxidabil si material de plastic, iar recipientul din aluminiu este detasabil. Aceste aparate de inghetata vin la pachet cu o cupa de masurare si lingurita de inghetata.

Cele mai citite articole

Daca esti fanul vafelor, bucataria ta are nevoie de un aparat de vafe profesional din fonta de 90 °. Un astfel de aparat este o binecuvantare pentru devoratorii de deserturi. Este fiabil, are putere de gatire, iar energia termica este distribuita omogen, fiind ideal pentru incalizirea si decongelarea vafelor.

Acest aparat de vafe are un control termostatic de pana la 300 grade C. Prezinta indicator de incalzire si izoleaza termic elementul.

Un alt aparat de vafe profesional, tot din fonta, este cel de 180°, care se rabateaza din spate catre fata. Acesta asigura distributia perfecta a aluatului pe ambele suprafete si prezinta un buton de iluminare la aprindere. Comutatorul acestui aparat de vafe este incorporat in butonul de comanda.

Cele mai citite articole

You may also like