Home Servicii Beneficiile pe care le ofera operatia de liposuctie

Beneficiile pe care le ofera operatia de liposuctie

by Dinu Alexandra

Ce te faci atunci cand orice cura de slabire da gres, faci suficient sport, dar grasimea excesiva persista? Poti apela cu incredere la operatia de liposuctie.

Ce este liposuctia?

Atunci cand vorbim despre liposuctie ne referim la interventia chirurgicala care elimina excesul de tesut adipos intr-un mod extrem de eficient, iar in urma acestei proceduri estetice organismul se reface rapid.

Aceasta metoda cu caracter estetic, numita liposuctie, este de mare ajutor atat femeilor, cat si barbatilor, care nu se simt bine in propriul corp si nu pot scapa de grasimea excesiva, chiar daca depun eforturi mari in acest sens.

Aici intervine domnul dr. Radu Panturu, cel care va poate reda acel contur placut al corpului, fie ca este vorba de solduri, burta, coapse, fese, spate, brate sau fata. Atentie! Aceasta procedura nu trebuie tratata ca o metoda de slabire rapida, ci are rolul de a corecta, atunci cand sportul si dietele nu sunt de ajuns.

Cele mai citite articole

DE CE DEPINDE REUSITA UNEI OPERATII DE LIPOSUCTIE

Ei bine, asa cum este precizat si pe DrPanturu.ro, reusita unei operatii de liposuctie depinde de mai multi factori. In primul rand, pacientul care decide sa apeleze la aceasta interventie chirurgicala trebuie sa aiba o greutate stabila, o buna elasticitate a pielii, sa nu prezinte celulita in zonele in care se va interveni si, foarte important de stiut, doar o cantitate mica de grasime va fi indepartata. In urma interventiei de liposuctie este indicata eliminarea a 5 kilograme de grasime, maximum 10 kg, cum se specifica pe DrPanturu.ro.

Elasticitatea, calitatea pielii umane, se poate pastra chiar si la varste inaintate, drept urmare, chiar si persoanele trecute de prima tinerete pot apela cu incredere la aceasta procedura estetica, nu doar tinerii.

TIPURI DE LIPOSUCTIE

Liposuctie tumescenta. Aceasta procedura este cea mai frecventa si consta in efectuarea unor incizii de mici dimensiuni in piele, taieturile fiind aproape invizibile, deci pierderea sangeului este minimizata.

Alte tipuri de liposuctie despre care gasiti mai multe detalii pe DrPanturu.ro sunt cele cu laser, VaserLipo, PowerLipo, SafeLipo, SmartLipo.

Cele mai citite articole

You may also like