Home Calatorii Work & Travel, programul ideal pentru job-uri in strainatate

Work & Travel, programul ideal pentru job-uri in strainatate

by Dinu Alexandra

Daca esti student sau personal calificat si vrei sa calatoresti in SUA, Grecia sau Australia, work and travel este programul de schimb cultural ideal pentru tine, unde poti calatori si munci. Scopul acestui program international, work and travel, este acela de a ii familiariza pe studenti si nu numai cu viata si cultura dintr-o tara straina.

Esti student, masterand sau doctorand inscris la zi si iti doresti sa traiesti „visul american”? Programul Summer Work & Travel, care este reglemantat de departamentul de Stat american, iti transforma visul in realitate. Timp de maximum 3 luni si jumatate ai posibilitatea de a descoperi cultura americana, pe durata vacantei universitare.

Aceasta oportunitate iti este oferita de Students Experience, o companie infiintata in 2013, fiind o alternativa la programele work and travel, punand pret pe calitatea serviciilor. De la aparitia pe piata, Students Experience a recrutat si plasat cu succes atat studenti, cat si personal calificat, in tari importante, cu ajutorul programelor: Work and Travel SUA, Work and Travel Grecia, Work&Travel UK, Internship SUA si Internship Australia.

Cele mai citite articole

Plus valoarea adusa pe piata o reprezinta selectarea si verificarea tuturor angajatorilor din strainatate, fie ca este vorba de un job sezonier sau pe perioada nedeterminata.

Vei primi asistenta atat in Romania, care consta in pregatirea dosarului, obtinerea job-ului, pregatirea pentru interviul de viza, achizitionarea biletului de avion, fara cost suplimentar, cat si Statele Unite ale Americii cu ajutorul sponsorilor.

Ba mai mult, Students Experience detin birouri in orasele cheie din Romania, precum Bucuresti, Baia Mare, Iasi, Craiova, Cluj Napoca sau Targu Mures. Daca iti doresti sa lucrezi in strainatate, cu work and travel, Students Experience este alegerea potrivita.

Odata ajuns in SUA, Australia, Marea Britanie sau Grecia cu work and travel, ai sansa sa descoperi cultura altor popoare, sa vizitezi orasele si atractiile locale, sa iti faci prieteni noi, sa inveti o limba straina si sa devii independent financiar.

Cele mai citite articole

You may also like