Home Ne place Unde gasesti cea mai buna balustrada din sticla securizata?

Unde gasesti cea mai buna balustrada din sticla securizata?

by Dinu Alexandra

Atunci cand scrutam o casa sau o cladire primul lucru care ne fura ochii e aspectul acesteia. Cat de incapator e balcon, cat lung este holul, cat de stralucitor este parchetul sau cat de incapatoare este sufrageria.

De aceea, o investitie noua intr-o locuinta isi merita toți banii. Deci, v-ati intrebat cum ar imbunatati o balustrada din sticla securizata locuinta sau complexul pe care il detineti? Design-ul interior si exterior sunt amplificate de o balustrada de sticla.

Unde gasiti cele mai profesionale balustrade de sticla de pe piata, cu servicii in toata tara? Ei bine, ABC Ludens va pune la dispozitie o gama larga de balustrade din care puteti alege, mai ales ca executa lucrari in toata tara, iar in Bucuresti si Ilfov va asigura transportul, manopera si montajul.

Cele mai citite articole

Cum sa alegeti o balustrada de sticla? Nimic mai simplu! ABC Ludens asigura o oferta pornind de la 175 euro/ml pana la 245/ml in functie de modelul pe care l-ati ales. Puteti opta pentru o sticla ultra clara, sablata sau fumurie.

Trebuie sa aveti in vedere ca ABC Ludens va pune la dispozitie o balustrada de sticla care poate avea grosimea de 10, 12 sau 16 mm. De asemenea, montajul se poate executa pe rampe, scari, podeste, balcoane, terase, iar o balustrada din sticla poate avea mana din lemn de stejar, de U aluminiu sau poate sa nu prezinte niciun fel de maner. Prinderea unei balustrade de sticla se realizeaza in contectori laterali din inox, in profil de aluminiu de tip menghina ori in lemn de stejar.

Termenul de executie pe care il poate avea o balustrada de sticla variaza intre 15 si 20 de zile lucratoare. Suprafata minima facturabila de cei de la ABC Ludens este de 5 ml (metru liniar).

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil