Home Ne place Scapă de kilograme cu o bicicletă electrică

Scapă de kilograme cu o bicicletă electrică

by GetLokal.ro

Dacă vrei să te apuci de sală de ceva vreme, însă fie nu ai timp necesar, fie locul de muncă îți consumă toată energia, noi avem răspunsul pentru problema ta – un program riguros de cardio și consecvență în ceea ce privește alimentația și mișcarea.

Poți scăpa de kilogramele în plus pe care vrei să le dai jos cu ajutorului unui dispozitiv faimos – bicicleta electrica 

Tot ce trebuie să știi despre bicicletele electrice 

Ce este bicicleta electrică?

O bicicletă electrică este o bicicletă alimentată cu baterii care îți permite să te deplasezi rapid și ușor, fără a pedala. Pe lângă beneficiile pentru sănătate și fitness, bicicletele evită ambuteiajele, nu consumă combustibil, nu necesită asigurare RCA, nu implică costuri semnificative de întreținere și multe alte lucruri precum economii semnificative de costuri. Există beneficii practice la acest fel de aparat. 

Cum funcționează bicicleta electrică?

Ca și aspect este exact ca și o bicicletă tradițională, însă aceasta este îmbunătățită cu încă două accesorii:

  • un motor electric;
  • un acumulator Li-Ion.

Motorul electric are scopul de a de a pune în mișcare dispozitivul, de obicei pe butucul din față sau din spate. Conform legislației UE, puterea maximă a motorului unei biciclete electrice este de 250 W (aproximativ 0,3 CP) iar viteza maximă este de 25 km/h.

Cele mai citite articole

Acumulatorul Li-Ion are rol în alimentarea motorului electric și este amplasat de obicei pe portbagajul bicicletei sau pe lângă roata din spate. În mod normal, acest acumulator se poate detașa pentru a facilita încărcarea. 

Principiul de funcționare al bicicletei electrice este relativ simplu: bateria este conectată la motor, care la rândul său este pornit cu ceva asemănător unei chei de contact. În funcție de model, bicicleta poate fi asistată prin pedalare sau are propriul buton de accelerație.

După care există două opțiuni care îți stau la îndemână atunci când ești pe o bicicletă electrică: 

  • menții viteza constantă și o lași să funcționeze doar cu motorul electric;
  • pedalezi în continuare pentru a crește viteza de deplasare. 

Deși acest model modern de bicicletă te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus, necesită deplasarea propriu-zisă cu ea, din punctul A până în punctul B. Dacă nu vrei să efectuezi un traseu neapărat, poți încerca varianta bicicletei fitness care nu necesită deplasare. 

Ce sunt bicicletele de fitness?

Bicicletele de fitness sunt grozave pentru cei care doresc să se mențină în formă, dar sunt reticenți să meargă la sală sau să parcurgă un traseu în aer liber, așa cum am precizat anterior. O bicicletă de fitness este o opțiune ieftină și convenabilă în comparație cu mersul la sală sau cu alte echipamente de exerciții mai complicate. Sunt ușor de folosit și poți pierde rapid câteva kilograme cu ajutorul acestora. 

Așadar, pentru a da câteva kilograme jos, mersul la sală nu este obligatoriu. Poți găsi diferite opțiuni pe care le ai la îndemână, cum ar fi ieșitul la alergat, mersul pe bicicletă, fie că este tradițională, electrică sau bicicleta fitness, oricare dintre aceste variante te poate ajuta să îți îndeplinești scopul, și anume acela de a pierde câteva kilograme care te pot deranja. 

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil