Home Viata sanatoasa Scrisul de mana poate oferi indicii pentru starea ta de sanatate!

Scrisul de mana poate oferi indicii pentru starea ta de sanatate!

by Dinu Alexandra

Scrisul tau de mana poate oferi indicii legate de starea ta sanatate, iar recunoasterea si corectarea problemelor poate duce la imbunatatirea starii generale de bine, scrie Kati McNight pentru doctoroz.com. Un grafolog profesionist va fi atent la foarte multe semne si va analiza bucati mari de texte inainte de a ajunge la o concluzie legata de autorul lor. Azi, insa, iti propunem un test simplu, care se axeaza doar pe felul in care scrii litera „L”. Fii propriul tau grafolog si vezi ce spune scrisul tau de mana despre starea ta!

1.      Folosesti „l”-uri deschise?

Daca „l”-urile folosite de tine sunt similare cu cele din imaginea de mai sus, esti o persoana senina, care are multe vise si dorinte si abilitatea de a le vizualiza inainte de a se petrece. „l”-urile dezvaluie informatii legate de ideile abstracte si gandire. Un „l” deschis este un indicator pentru faptul ca esti o persoana deschisa tuturor posibilitatilor pe care viata ti le scoate in cale.

2.      Folosesti „l”-uri inchise?

Atitudinea ta iti afecteaza starea de sanatate. Insisti asupra lucrurilor care pot sa te demoralizeze. Esti o persoana care tinde sa isi limiteze gandirea si atitudinea fortata de „realitatile dure ale vietii”. Acest tip de gandire este, insa, pe termen lung, total neproductiv. Aceste „l”-uri inchise pot sa indice, de asemenea, faptul ca ai suferit un soc sau o trauma. Este unul dintre numerosii indicatori de stres care pot aparea in scrisul de mana.

3.      Folosesti „l”-uri crestate / dintate / intrerupte?

Daca „l”-urile folosite de tine seamana cu vreunul din imaginea de mai sus, mare atentie! Poate fi un indiciu pentru faptul ca suferi de o problema de inima. Inima pompeaza sange in organism pana in varful degetelor. O intrerupere a fluxului sangvin sau bataile iregulate ale inimii pot determina o miscare brusca a creionului, afectand, astfel, cursivitatea scrisului.

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!