Home Fashion Unde poti purta salopete elegante?

Unde poti purta salopete elegante?

by Dinu Alexandra

Unde poti purta salopete elegante?

Exista mai multe momente si evenimente in care pot fi incluse salopete elegante si acestea nu sunt doar casual, pentru ca exista modele cu un aspect foarte interesant, care pot fi purtate, de exemplu, la evenimentele formale sau chiar la o nunta si la alte ocazii importante.

Salopete elegante – alegerea modelului in functie de eveniment

Specialistii in fashion subliniaza faptul ca modelele de salopete elegante pot fi incluse cu succes in orice tinuta, indiferent de ocazia la care este purtata si, de aceea, cele mai comune utilizari ale acestor piese vestimentare sunt listate mai jos, alaturi de cele mai bune modele care pot fi alese.

Plimbari in aer liber

O salopeta casual, dar eleganta in acelasi timp, poate fi luata cu usurinta la o plimbare in aer liber. Salopetele din blugi sunt clasice in acest sens, insa se poate opta si pentru materiale ceva mai pretentioase, dar la fel de rezistente la uzura. O salopeta din tercot, de exemplu, poate fi la fel de buna ca una din jeans pentru o plimbare in parc sau pentru un picnic la padure. Salopetele sunt confortabile si de aceea sunt tot mai des incluse in tinutele casual.

La birou

Cele mai citite articole

Daca nu exista o tinuta anume impusa, la birou pot fi integrate cu usurinta salopetele. Exista si salopete din stofa sau din materiale mai pretioase, care impun seriozitate si sunt mai elegante. In plus, confortul pe care il ofera o salopeta este ideal pentru un mediu stresant, cum este cel de la birou.

Un alt avantaj al salopetelor este faptul ca pot veni in diverse croiuri, care nu mai aduc aproape deloc cu cel clasic al salopetei cu bretele purtate in copilarie. Culorile disponibile sunt, de asemenea, variate si, de aceea, se poate alege intre negru, maro si alte nuante inchise, in timp ce persoanele care prefera pastelurile vor avea si ele o gama vasta din care sa aleaga.

Evenimente formale

Salopetele elegante sunt perfecte pentru evenimentele formale. Este recomandat in sensul acesta sa se pastreze eleganta, dar sa nu se exagereze. Salopetele foarte accesorizate, cele sclipitoare sau cele cu paiete nu sunt potrivite pentru un eveniment formal. Se poate pastra simplitatea, in timp ce se alege cel mai elegant tipar si tinuta va fi, cu siguranta, una de succes. In plus, alegand o salopeta in locul unei rochii sau pentru a inlocui costumul clasic din doua piese, persoana care participa la intalnire dovedeste creativitate si capacitatea de a iesi din tipare in cel mai eficient mod cu putinta.

Nunta

Chiar si la o nunta sunt potrivite salopetele. Acele modele care nu sunt recomandate pentru intalnirile formale, cele cu multe accesorii sclipitoare sau cele din materiale lucioase, cu imprimeuri si croiuri extravagante, se vor integra perfect la o nunta, la un banchet sau la un alt eveniment similar.

Exista salopete care seamana perfect cu rochiile si, de asemenea, sunt si modele care au croiuri iesite din comun. In functie de silueta si de alte caracteristici fizice, exista un model pentru fiecare persoana. O salopeta ofera un plus de confort intr-o seara agitata si permite purtatoarei sa se miste in voie si sa se distreze excelent.

Cele mai citite articole

You may also like