Home Fashion Stil de vară pentru pantaloni scurți și fustă

Stil de vară pentru pantaloni scurți și fustă

by GetLokal.ro

Vara este pe urmele noastre și un lucru pe care îl știm cu siguranță este că trebuie să ne îmbarcăm rapid. Dacă ești o tânără sau o femeie la modă, atunci există anumite articole pe care vrei să le adaugi în garderoba ta. De veacuri, una dintre cele mai mari dorințe ale noastre este să arătăm bine, mai ales pentru acest sezon. Dacă locuiești într-o țară în care clima este în mare parte friguroasă, vei dori să profiți de soarele verii.

Pantaloni scurți sau fustă

Alegerea pantalonilor scurți potriviți îți poate sta foarte bine mai ales atunci când vrei să ieși în evidență. Ținutele cu pantaloni scurți Biker cu adidași sunt unele dintre piesele de bază ale acestui sezon. Multe femei au o pereche de adidași în dulapul lor și dacă nu ai, atunci trebuie să îți faci rost de una. Cu toții credem că adidașii de culoare albă sau neagră sunt cei mai buni pentru a păstra lucrurile simple și totuși drăguțe. Pantalonii scurți de motociclist au devenit foarte populari de la toți influencerii care îi poartă. Aceștia pot fi la fel de versatili ca orice altă piesă de îmbrăcăminte atunci când sunt stilizați corect.

Nu cred că vara este cu adevărat vară fără câteva fuste. Eu cumpăr online și în magazine tot felul de fuste. Uneori caut recomandări pentru a obține cele mai drăguțe fuste mici, cum ar fi fustele de tenis. Acestea sunt în trend peste tot pe TikTok, așa că poate ar trebui să le încercați și voi? Dacă nu vă place să arătați multe picioare, optați pentru o fustă maxi, care este aerisită și versatilă. Fustele maxi pot fi îmbrăcate cu ușurință în sus sau în jos, în funcție de ocazie și de accesorii. Dacă alegi tocuri sau apartamente cu fusta maxi, atunci aceasta pare mai formală decât cu adidași sau sandale.

Sandale

Acestea sunt întotdeauna mai populare în timpul verii. Chiar și degetele de la picioare pot primi puțin soare și este un moment frumos pentru a arăta acele pedichiuri. S-ar putea să îți fi salvat câteva poze cu modele de unghii de la picioare care merită neapărat încercate. Acesta este sezonul perfect pentru a le obține și pentru a le arăta în sandalele tale cu vârf deschis. Există o mulțime de comercianți online de la care poți cumpăra sandale dacă ești în căutarea unui anumit tip pe care nu îl găsești în orașul tău. Am stat o dată într-un oraș mic și abia dacă am găsit ceva ce puteam obține la nivel local, așa că este întotdeauna mai bine să planificați din timp.

Adidași

Cele mai citite articole

Adidașii sunt încălțămintea de bază atât pentru copiii mici, cât și pentru adulți. Purtăm adidași încă de când mergeam la școală, așa că de ce să nu-i purtăm și vara. Vara este momentul să fim casual și să ne bucurăm de plajă și de evenimentele de sezon înainte de a fi nevoiți să ne îmbrăcăm din nou în straturi.

Alegerea unei perechi de adidași depinde de personalitatea și stilul tău. Adidașii albi merită să fie achiziționați și îi poți găsi peste tot. Faptul că aceștia pot fi purtați la birou și apoi cu ușurință pentru a juca golf sau tenis este uimitor. Adidașii cu vârf înalt sunt visul unei adolescente în acest moment, nu numai că sunt cool, dar arată foarte bine atunci când sunt personalizați. Partea de sus înaltă oferă mult spațiu pentru a-i personaliza în ceva uimitor. Multă lume îi preferă în mai multe culori, deoarece ies în evidență și dau, de asemenea, un aer old-school cu o notă modernă.

Pălării sau șepci

Există atât de multe stiluri de pălării din care puteți alege în timpul sezonului cald. Pălăriile de paie sunt populare în rândul turiștilor sau dacă petreceți timp într-o stațiune. Șepcile de baseball sunt, de asemenea, populare și în acest moment. Pălăriile de paie îți protejează pielea și fața, de aceea sunt populare pentru zilele lungi pe plajă sau în zona piscinei.

Articol preluat de pe Cherryish

Cele mai citite articole

You may also like