Home Utile Stil masculin: ce trebuie să conțină garderoba unui bărbat

Stil masculin: ce trebuie să conțină garderoba unui bărbat

by GetLokal.ro

De regulă, bărbații se gândesc (încă) un pic mai rar la tendințele modei, la ce imagine ar trebui să-și facă astăzi, mâine și poimâine pentru a arăta cât mai respectabil. Cu toate acestea, un aspect atractiv nu înseamnă neapărat mult efort și timp pierdut. Și nici măcar un buget fabulos. Găsești lucruri interesante inclusiv pe dreamfashion.ro.

Doar 7 (șapte) lucruri ar trebui să fie în garderoba de bază a unui bărbat, astfel încât acesta să poată alege întotdeauna ținuta corectă și să arate potrivit în orice situație. Deci, să luăm în considerare ce lucruri de bază din garderoba unui bărbat trebuie să fie prezente și de ce.

Garderoba masculină se poate împărți în două părți mari:

– piese vestimentare casual;

– piese vestimentar pentru job.

Totuși, ca linii generale, iată ce trebuie să ai în șifonier:

  1. Blugi

Dintr-o îmbrăcămintea de lucru blugii s-au transformat de mult timp în cei mai versatili pantaloni din lume. Nu e de mirare, așadar, că (sub rezerva unor condiții) se pot purta fără ezitare cam la orice ocazie. Până și la nuntă, dacă sunt bine aleși (și ești invitat, nu mire!). Nu mai vorbim de job sau de întâlnirile de afaceri, nu chiar foarte simandicoase. Prin urmare, este mai bine să începi să compui o garderobă de bază cu blugii.

Mai întâi, alege modelul de blugi pe care o dorești. Totuși, ar trebui să ai o pereche albastru închis sau negri, fără decolorare. Apoi mai poți adăuga blugii de vară, care pot fi de culoare albastră sau decolorați. Dacă vrei să fii la modă, a treia pereche de blugi ar trebui să fie una cool. 

  1. Tricouri 

Garderoba fiecărui bărbat trebuie să includă cel puțin șapte tricouri, dintre care minim trei sunt tricouri polo. Nu se pun la număr aici maiourile (ce fac parte din articolele de lenjerie). Culorile trebuie să fie uni. Tricourile cu mesaje amuzante, chiar dacă sunt la modă sunt suplimentare, nu fac parte din articolele de bază.

  1. Cămăși

Asigură-te că ai suficiente cămăși. Obligatoriu ar trebui să existe în dulapul tău minim o cămașă neagră și o cămașă albă. Plus o cămașă cu butoni. Sunt întotdeauna impresionanți în ocaziile ce necesită o ținută elegantă!

Alege și modele de cămăși clasice, dar și cămăși slim fit, dacă te avantajează silueta.

  1. Pulovere 

Cele mai citite articole

Un pulover cu gât în ​​V este obligatoriu, pentru că poate fi purtat atât cu cămăși, cât și cu tricouri. Un cardigan cu nasturi poate fi combinat de asemenea cu tricouri și cămăși. Plus un pulover gros. Alege ce îți place. Magazinele online de haine pentru bărbați sunt pline cu oferte de acest tip. 

  1. Sacou

Vei spune că acest lucru este mai mult pentru birou, dar nu e chiar așa. Adăugă și unul de club, bleumarin, lângă unul cu o croială clasică. De preferință unul care se încheie la un singur nasture.

  1. Îmbrăcăminte exterioară 

Desigur, ar fi bună în garderobă o geacă de piele neagră sau maro. Și un palton sau o geacă groasă de iarnă.

  1. Încălţăminte 

Să începem cu adidașii. Sunt un must-have, precum bănuiești.

Asigură-te că ai și măcar o pereche de pantofi clasici în garderoba ta, de exemplu, Oxford.

Adaugă niște ghete. Și niște mocasini pentru vară. 

  1. Accesorii 

Cureaua din piele neagră sau maro trebuie să existe în dulapul tău.

Gențile ar trebui alese în funcție de nevoile tale: o borsetă, o servietă medie și o geantă de călătorie. Totul ar trebui să fie realizat din material de calitate. Plus un rucsac urban, dacă ești o persoană tânără.

Nu uita nici de fulare și mănuși.

Ochelari de soare tip aviator vor fi de bază pentru a te proteja de razele ultraviolete. Ar trebui să acopere complet ochii, dar sprâncenele ar trebui să fie vizibile de sub ele.

O sticlă de parfum bun sau o apă de toaletă nu este niciodată în plus. Mirosul nu este mai puțin important pentru stil decât orice altceva!

Cele mai citite articole

You may also like