Home Servicii Beneficiaza anual de revizuire si test de emisii in Cluj

Beneficiaza anual de revizuire si test de emisii in Cluj

by GetLokal.ro
service auto in cluj

La fiecare doi ani, masinile trebuie sa fie supuse unei revizii complete, conform legii. Toate verificarile generale necesare si testele de emisii pot fi efectuate la atelierele noastre. Si vom efectua o verificare preventiva a masinii tale pentru a corecta eventualele defectiuni inainte de testul de acceptare efectiv din aceasta cauza este foarte important sa apelati la un service auto din Cluj

Luminile de ghidare corectate la service-ul auto autorizat

Luminile defecte sau reglate incorect reprezinta un pericol atat pentru sofer, cat si pentru toti ceilalti utilizatori ai drumului. Ghidul nostru de iluminare si vizualizare contine informatii importante despre reglarea corecta a luminilor masinii tale si despre cum sa asigurati o vizibilitate excelenta in traficul rutier.

Schimbarea uleiului si inlocuirea filtrului se face doar la service autorizat

Este important sa verificati starea filtrului si nivelul uleiului de motor la intervale regulate si sa il inlocuiti din aceasta cauza este foarte important schimbul de ulei conform specificatiilor producatorului. Contactati un atelier de al nostru pentru un control complet si un serviciu de asistenta profesionala.

Verificarea bateriei in service

Bateria masinii tale este intotdeauna receptiva sau are nevoie uneori de putin ajutor? Atelierele noastre vor verifica intr-un mod profesionist starea bateriei masinii tale. Si daca este nevoie de o baterie noua, o vom instala si arunca pe cea veche.

Consultare telefonica

Fara griji, suntem intotdeauna disponibili pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie.

Abordare profesionala pentru alegerea masinii tale

Cele mai citite articole

Consultanta in evaluarea vehiculului care se potriveste cel mai bine nevoilor tale cu sfaturi utile privind consumul, costurile, imaginea si impactul asupra mediului.

Consultanta si impozit

Sfaturi fiscale inainte si dupa cumparare.

Dinamica

Proiectam inchirierea personalizata pentru tine cu cele mai potrivite servicii.

Despre revizie

Stiti cate piese sunt verificate intr-o revizie a masinii? Sunt numeroase si este important sa le cunoasteti pentru a nu risca sa lasati masina in mainile gresite si ca unele piese sa nu fie verificate. Apoi verificati daca masina este ridicata pe podul levabil sau pozitionata pe groapa de inspectie pentru a fi verificata in caroserie. Aceasta este singura modalitate de a putea efectua o examinare amanuntita a vehiculului, deoarece acesta va verifica starea suspensiei, bratelor, liniilor, franelor si tuturor celorlalte componente.

In plus, anvelopele vor fi, de asemenea, examinate si orice taieturi, bule, abraziuni care pot duce la explozia anvelopei in timpul conducerii. Prin urmare, putem afirma ca cerintele pentru trecerea reviziei masinii sunt cele de intretinere si ingrijire corespunzatoare in timp. In plus, una dintre cele mai importante verificari in revizia masinii se refera la frane. In timp, acestea se deterioreaza, scazand astfel eficienta si, in consecinta, siguranta persoanelor la bord si pe drum.

In timpul verificarii, masina va fi, de asemenea, pozitionata pe role sau placi de franare pentru a detecta eficienta si dezechilibrul dinamic, adica riscul deraparii in timpul franarii. Ulterior, in timpul reviziei masinii, se verifica functionarea franei de mana si a altor componente esentiale pentru siguranta la bord, cum ar fi rotile, centurile de siguranta, airbagurile si functionarea corecta a deschiderii usii. Sa nu uitam ca anvelopele sunt verificate si in timpul revizuirii: nu trebuie sa aiba o banda de rulare uzata neregulat sau mai mica decat dimensiunea minima ceruta de Codul rutier, care este de 1,6 mm pentru masini.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil