Home Fashion Cum poţi asorta pantofii foarte coloraţi la outfit-ul zilnic?

Cum poţi asorta pantofii foarte coloraţi la outfit-ul zilnic?

by GetLokal.ro

Cum poţi asorta pantofii foarte coloraţi la outfit-ul zilnic?

Pantofii sunt parte din imaginea pe care o creezi. Ei pot să fie simpli sau cu accesorii, cu diverse forme şi realizaţi din materiale plăcute la atingere. Poți alege să porţi pantofi cu toc înalt sau mic, cu vârf ascuţit sau rotund. Orice alegi, te va reprezenta şi te va susţine în a transmite celorlalţi cine eşti.

La Raxela vei descoperi o multitudine de variante de pantofi foarte coloraţi, veseli şi frumoşi. Ei te vor ajuta să construieşti ţinute speciale de fiecare dată. Iată cum anume poţi asorta pantofii foarte coloraţi la outfit-ul tău zilnic:

1. Dacă mergi la birou, alege un costum simplu, neutru, şi foloseşte pantofii coloraţi pentru o nota de creativitate

Un job la birou presupune a avea o imagine îngrijită şi frumoasă. Te poţi bucura de pantofii foarte coloraţi în combinaţie cu diverse tipuri de costume specifice pentru munca la birou. Astfel, poţi să alegi un costum simplu, monocrom. Astfel, vei putea adăuga o pereche de pantofi care să îţi arate latura creativă. Te vei bucura de atenţie din partea colegilor tăi de fiecare dată când vei îmbrăca această ţinută.

2. Poţi folosi pantofii coloraţi alături de blugi simpli şi de tricou alb

Cele mai citite articole

O altă modalitate de a purta pantofii coloraţi, este prin contrast. Astfel, poţi alege o ţinută basic, cu blugi în forma ta preferată şi cu un tricou alb. Această imagine este una foarte simplă. Tu o poţi pune în valoare prin intermediul adăugării unei perechi de pantofi. Astfel, foloseşte pantofi roşii la această ţinută, pentru a avea un efect de contrast puternic. Privirea o să fie atrasă de combinaţia de culori.

3. Poţi alege o ţinută complet neagră, cu pantofi şi geantă foarte colorate

Dacă vrei să te îmbraci în negru şi totuşi vrei o pată de culoare, poţi alege să porţi pantofi foarte viu coloraţi. De asemenea, poţi pune şi o geantă frumoasă, care să aibă culori asemănătoare. Vei obţine un look interesant, deosebit. Poţi purta pantofi galbeni, roz sau roşii, în funcţie de preferinţele tale. De asemenea, poţi cumpăra pantofi de calitate de la Raxela, care au combinaţii de nuanţe diferite.

4. Foloseşte pantofii coloraţi în combinaţie cu o rochie simplă albă, lungă sau scurtă

O rochie simplă albă este purtată adeseori primăvara şi vara. Ea poate să fie alăturată unei perechi de pantofi foarte coloraţi. Poţi opta şi pentru sandale în culori vii sau chiar ciocate de vară de la Raxela. Toate acestea pot avea orice culoare vrei şi pot să fie accesorizate cu o pălărie de paie sau cu o geantă în tendinţe, pentru a avea o imagine colorată şi de sezon.

Cele mai citite articole

You may also like