Home Servicii Stil nordic si verde salvie pentru apartamentul de inchiriat

Stil nordic si verde salvie pentru apartamentul de inchiriat

by GetLokal.ro
Stil nordic si verde salvie pentru apartamentul de inchiriat

Un apartament proaspat, de vara si primitor, care ofera idei pentru mobilarea unei case de vacanta pe care doriti sa o inchiriati.

Daca exista o culoare care a devenit un nou neutru in casele scandinave in ultimii ani, aceasta este verde salvie. Este o culoare eleganta, foarte usor de combinat cu alte tonuri neutre, adauga caracter fara a fi excesiv si se adapteaza oricarui mediu si stil.

Pictarea peretilor cu verde salvie este o alegere de design interior care iese in evidenta, costa putin, dar in acelasi timp poate atrage cat mai multi oameni, ceea ce iti trebuie daca ai o casa de inchiriat. O culoare ca aceasta, impreuna cu tonuri neutre precum albul si griul, combinate cu un mobilier din lemn de culoare deschisa vor impresiona cu siguranta.

Casa nordica pagestila – stil nordic scandinav si verde salvie pentru apartamentul de inchiriat

Stilul nordic scandinav este elegant, rafinat, atemporal, ceea ce il face alegerea perfecta pentru o casa destinata inchirierii pe termen scurt. Concentrati-va pe mobilierul functional, economic, rezistent, cu linii curate.

stil-nordic-verde-salvia

Cele mai citite articole

Bucataria de aici are un aspect modern si minimal. Este functional, fara unitati de perete, usor de curatat cu o adancime mai mare pentru a compensa neregulile peretelui. Griul perlat al usilor se combina bine cu lemnul deschis al blatului si al raftului, in timp ce detaliile negre adauga un anumit caracter.

Cei care inchiriaza un apartament asteapta putina caldura pentru a-i face sa se simta ca acasa, deoarece vor o experienta de sedere mai putin rece decat cea care poate fi traita intr-un hotel. Deci, incearca sa ai grija de detalii intr-un mod simplu si echilibrat: nu umple casa cu obiecte inutile, dar unele picturi, vaze si obiecte decorative pot face diferenta.

Interioarele scandinave ofera mai multe idei pentru gasirea unei noptiere potrivite pentru dormitorul tau. Noptierele nordice, in majoritatea cazurilor, au un aspect curat si un design minimal, asa cum este adesea tot mobilierul tipic stilului. Picioarele sunt foarte subtiri uneori sunt chiar inexistente. Nu este neobisnuit sa gasesti si utilizarea obiectelor care initial au o alta functie, transformata in noptiere ,,aparent” improvizate. [fotografia de deschidere Alvhem]

In ceea ce priveste culoarea, bejurile si maroniile esentelor din lemn natural si albul atemporal, negru, gri sunt aproape intotdeauna norma pentru o noptiera in stil nordic.

Fie ca sunteti in cautarea inspiratiei pentru a potrivi o noptiera cu stilul dormitorului dvs. sau daca aveti nevoie de o idee creativa, pentru ca nu doriti sa cheltuiti mult sau pentru ca nu aveti suficient spatiu, sunteti in locul potrivit . Cititi mai departe pentru idei de noptiere in stil alternativ si non-nordic.

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la un designer de interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, experti in amenajari interioare Timisoara.

Cele mai citite articole

You may also like