Home Utile Camere supraveghere pentru securizarea afacerii

Camere supraveghere pentru securizarea afacerii

by GetLokal.ro

Dezvoltarea tehnologica din domeniul securitatii a dus la aparitia de echipamente performante care aduc numeroase beneficii, cat si certitudinea sigurantei, atat in public, cat si in propria locuinta. Daca in trecut, existau camera de supraveghere destinate utilizarii in exclusivitate de catre diferite institutii, in prezent, toate persoanele juridice si fizice se pot bucura de avantajele lor.

Doi tineri absolventi pasionati de calatorii, de a vedea lumea larga si de a lua legatura cu diverse culturi au infiintat o agentie de turism protejata de evenimente neplacute datorita faptului ca au instalat camere supraveghere de ultima generatie.

Pentru a putea deschide propria lor afacere, a trebuit sa obtina un brevet de turism care sa ateste pregatirea profesionala in domeniu. Brevetul de turism este un document care atesta capacitatea profesionala in domeniul turismului. Acesta este obligatoriu celor care conduc o agentie de turism.

Pentru a obtine licenta de turism au angajat personal calificat cu atestat autorizat de agent de turism si cativa ghizi, bineinteles, cu atestat de ghid de turism. Urmatorul pas, pentru a lucra conform cu regulile impuse de lege, au incheiat o polita destul de scumpa privind asigurarea rambursarii cheltuielilor de repatriere sau a sumelor achitate de turisti. Aceasta este necesara in cazul in care agentia intra in insolventa sau falimenteaza. Pentru ca acum totul este legal, urmeaza pasul comercial. Pentru a atrage cat mai multi clienti, au gasit o locatie buna, cu trafic intens, la parterul unui bloc. In acelasi timp au inceput o campanie de promovare online puternica, menita sa castige increderea persoanelor iubitoare de calatorii.

In scurt timp, munca lor incepe sa prinda contur, tot mai multi clienti ii cauta si le solicita serviciile. Pentru ca lucreaza cu publicul si manipuleaza sume importante bani, au securizat spatiul cu ajutorul unor camere supraveghere. Au luat legatura cu echipa magazinului online 1CCTV care le-a facut o oferta irezistibila. Astfel au achizitionat patru camere de supraveghere pentru a le instala la interior si camera supraveghere exterior, deasupra punctelor de acces.

Cu scopul de a creste competitivitatea firmei, aceste echipamente performante prezinta marele avantaj de a putea filma cu aceeasi claritate si pe timpul noaptii, multumita ledurilor IR de mai putere din dotare. Pe langa faptul ca supravegheaza atent bunul mers al afacerii, in cazul in care apar evenimente neplacute, reusesc sa tina la distanta si sa identifice din timp potentialii atacatori. Filmarea plina de detalii reprezinta o buna dovada atat pentru prinderea, cat si pentru sanctionarea posibililor faptasi.

Pasul final il constituie conectarea camerelor de supraveghere de exterior, cat si al celor de interior la un DVR performant, cu functie de XVR pentru a stoca informatiile inregistrate. Astfel s-a creat un kit supraveghere video complet si functional. Pentru ca au ales un DVR 8 canale, pe viitor, in cazul in care se extind, vor putea adauga inca doua camere. Investitia nu a costat mult, ins ava avea rolul de a se ingriji de bunul mers al agentiei de turism.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil