Home Utile Ce înseamnă când visezi canapele?

Ce înseamnă când visezi canapele?

by GetLokal.ro

Știați că unele persoană visează color sau alb-negru diverse piese de mobilier?

Canapeau din vis: semn pozitiv sau negativ?

O canapea apărută în vise poate avea mai multe semnificații. Una dintre ele se referă la o perioadă de liniște și armonie care va domni în viața ta. La faptul că vei fi într-o stare bună fizică și mentală, că vei putea depăși lejer o mulțime de provocări.

În sens negativ, a visa o canapea poate să însemne și o aventură de-o noapte. Se va întâmpla partida de amor fie cu un străin, fie cu o persoană pe care chiar poți să o cunoști, dar la care anterior nu ai găsit nimic atractiv.

A vedea o canapea desfăcută într-un vis este un semn al relațiilor sexuale cu un bărbat necunoscut, iar dacă ai avut un astfel de vis în noaptea de sâmbătă spre duminică, înseamnă că tu și el nu vă veți mai vedea niciodată după aceea. Canapeaua din vis simbolizează așadar o relație intimă cu o persoană pe care nu te așteptai să o vezi în rolul iubitului/iubitei. Se va întâmpla cu persoana greșită și într-un loc nepotrivit, iar anumite circumstanțe imprevizibile vor contribui în orice mod la acest lucru.

O altă semnificație a unui vis în care îți apare o canapea se referă la probabilitatea pierderii forței vitale, a unei viitoare stări de boală. Eventual la faptul că nu vei putea controla o situație la locul de muncă sau acasă și că stresul te va aduce în pragul unei crize nervoase.

Uneori, visele despre canapele pot să fie interpretate în mod mai general și astfel:

  ești o persoană obișnuită ca să îți rezolvi problemele personale pe cheltuiala de resurse (timp, bani) ale altcuiva;

– faci parte dintre acei oameni leneși și pasivi care merg cu fluxul și nu depun niciun efort de a-și îmbunătăți viața; o canapea într-un vis poate fi de multe ori și un simbol al lipsei unui scop în viață.

A te vedea culcat pe o canapea veche în vis înseamnă, conform cărților de vise contemporane, un avertisment că ar cam trebui ca să îți reconsideri interesele.

În schimb, dacă te vei visa achiziționând o canapea nouă s-ar putea ca să ai parte de o situație financiară stabilă în viitor.

O canapea frumoasă pe care o vezi în vis este interpretată de anumite dicționare de vise ca fiind un semn pozitiv că va urma o promovare la job, o recunoaștere pe plan social. Dar, dacă vei visa o canapea cu o tapițerie frumoasă, bogat decorată, poate fi un avertisment pentru a avea o mai mare atenție la persoanele invidioase din jurul tău.

A vedea o canapea foarte curată și care te atrage ca un magnet în vis poate fi începutul unei relații romantice.

O canapea ruptă poate să fie un avertisment că ai ajuns într-un grad de oboseală extremă datorită jobului.

Să te vezi într-un vis cum lenevești pe o canapea poate vorbi despre faptul că vei lăsa garda jos, că te vei relaxa exact la momentul cel mai nepotrivit.

O tapițerie veche și murdară a unei canapele poate însemna de multe ori că o persoană sau un secret ce va fi dezvăluit îți amenință reputația.

Tu ai visat vreodată vreo canapea? Dacă da, ce semnificație a avut acest vis pentru tine?

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil