Home Utile Te gândești la o mutare în București? Iată 5 job-uri pe care le poți avea

Te gândești la o mutare în București? Iată 5 job-uri pe care le poți avea

by GetLokal.ro

Nu te învinovățim că vrei să te muți la București, chiar din contră, capitala chiar este un oraș special. Alături de alte orașe dezvoltate, precum Clujul, Brașovul și Timișoara, aici ai parte de cele mai multe oportunități.

Fie că mutarea aici este influențată de studii, mutarea cu partenerul de viață, urmărirea unei pasiuni sau pur și simplu o schimbare de ritm, viața din București are foarte mult de oferit. Totuși, cum te vei întreține? Stai fără grijă, capitala abundă în locuri de muncă pe care le-ai putea încerca, indiferent de nivelul profesional la care te găsești acum. Iată câteva dintre ele.

Agent de call center/customer support

Cel mai des întâlnit în rândul tinerilor și al studenților, jobul de agent de call center este de multe ori definiția jobului de începător. Nu este excelent remunerat dacă vorbești doar engleză sau română și nu vinzi, dar îți oferă un program flexibil, posibilitatea de a avansa destul de repede și oferte la tot pasul. Nici nu te solicită foarte tare, dacă nu ai ture de noapte. Tot ce trebuie să faci este să vorbești cu oamenii la telefon și să îi ajuți cu diverse probleme, să le vinzi ceva sau să-i convingi de diverse lucruri.  Dacă vorbești limbi exotice acest job poate fi extrem de bine remunerat.

Model de videochat

Poate nu la fel de popular ca jobul de mai sus, dar extrem de bine remunerat dacă te pricepi. În afară de limba engleză și de aptitudini de operare PC, acest job nu pune foarte multe condiții înainte să te angajezi, trebuie doar să ai vârsta legală. Lucrurile se schimbă pe parcurs în funcție de alegerea pe care ai făcut-o. Dacă ai ales un studio de videochat în București  care se respectă, vei avea parte de training profesionist și cele mai bune condiții de muncă. Nici acest job nu este extrem de complicat, dar vei avea nevoie de aptitudini excelente de comunicare cu oamenii și dedicare.

Livrator de mâncare

Cele mai citite articole

Extrem de popular în capitală, jobul de livrator, fie pe bicicletă sau cu automobilul, este perfect pentru cei care nu suportă să-și petreacă ziua într-un birou sau în spatele unui monitor. Dacă practici această meserie pe bicicletă sau trotinetă, vei avea parte de câteva avantaje precum o condiție fizică de invidiat și cheltuieli reduse. Desigur, nu vei putea practica acest job în aceleași condiții pe tot parcursul anului, lunile de iarnă nefiind la fel de prietenoase.

Copywriter/content writer

Ai talent la scris? Conținutul de marketing este rege, mai ales în epoca în care aproape toate afacerile s-au mutat în online. Poți face bani frumoși în această poziție, fie ca angajat al unei companii, fie ca freelancer. Depinde ce cauți. Stabilitate și un program fix sau proiecte multiple și flexibilitate. Clienți vei avea cu duiumul, asta e sigur, indiferent de nivelul profesional la care te găsești. Și da, mai există un avantaj, poți lucra foarte bine și de la domiciliu, bineînțeles cu cafeaua ta preferată în față.

Web Designer

Bucureștiul este cu adevărat un centru de întâlnire pentru industria IT și cererea de web designeri este destul de mare. Da, și în cadrul acestui job vei putea lucra liniștit de acasă și-ți vei folosi din plin creativitatea. Experiența de programator îți va fi mai mult decât necesară, dar nu ai nevoie de o diplomă pentru a profesa. Atâta timp cât vei fi capabil să creezi un site funcțional și atrăgător, vei avea în permanență un venit mai mult decât suficient.

Deci, când îți faci bagajele?

Cele mai citite articole

You may also like