Home Ne place Top 5 cele mai căutate cărți de educație financiară in 2021

Top 5 cele mai căutate cărți de educație financiară in 2021

by GetLokal.ro

Educația financiară este un subiect tot mai interesant pentru un număr mare de persoane, iar motivele sunt evidente. Toți ne dorim să câștigăm mai mult, să avem un profit mai mare sau să economisim mai mulți bani pentru a ne pune planurile în practică. De aceea, îți recomandăm mai multe carti educatie financiara foarte căutate pe care să le poți utiliza în avantajul tău. Tot ce trebuie să faci este să le acorzi atenție și să notezi ce consideri important pentru tine.

Tată bogat, tată sărac

Această carte reprezintă cu siguranță un punct de plecare pentru toți cei care vor să învețe cum să gestioneze finanțele în familie. Dificultățile financiare sunt cele care pot fi trecute cu ușurință cu un plan foarte bine pus la punct. Rezultatul este că vei învăța să lucrezi cu bani și pentru bani dar nu să pui banii să acționeze pentru tine, ceea ce este foarte bine. Chiar dacă îți iubești familia și vrei să faci totul pentru ca aceasta să aibă parte de tot, va trebui să analizezi corect investițiile.

Cel mai bogat om din Babilon

Milioane de cititori au cunoscut celebrele parabole babiloniene care au fost considerate reale surse de inspirație, care tratează numeroase subiecte dureroase și actuale cum ar fi planificarea și obținerea succesului financiar precum și asigurarea unui venit solid pentru viitor, dar și cele mai importante principii de viață, moștenite de mii de ani. Toate aceste povestiri fascinante, bogate în informații și sfaturi foarte utile sunt acum un model de urmat pentru toți autorii lumii moderne, care au decis să scrie pe aceste teme.

Cadranul banilor

Cele mai citite articole

Cu siguranță ai văzut deja că cei mai buni absolvenți de la universități importante vor să lucreze cu cei care încă nu și-au terminat studiile. Oamenii fără studii superioare din prezent sunt de fapt bogații lumii iar cartea Cadranul banilor este cea care îți arată de ce unii oameni trebuie să muncească foarte puțin și totuși câștigă mult, plătesc taxe mici și se simt singuri din punct de vedere financiar. Trebuie doar să știi în ce cadran să lucrezi.

De la idee la bani

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute scrieri ale autorului și de asemenea o carte foarte vândută din acest domeniu. Vei învăța cu ajutorul ei 13 pași spre îmbogățire care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate și în care autorul de învață să îți cultivi conștiința banilor, astfel încât să obții succes și prosperitate. Volumul de față cuprinde atât lucrarea celebră de la idee la bani cât și un ghid de acțiune special, care vine să îi ajute pe cititori cu sfaturi legate de atingerea și menținerea unui nivel ridicat de succes.

Fake – bani, profesori și active contrafăcute

Banii contrafăcuți sunt cunoscuți în istorie. Atunci când Nixon a anulat etalonul în aur cu privire la dolar, acesta a devenit o monedă fiduciară, mai exact a devenit banul țării. Un tată bogat numește banii contrafăcuți și având doar rolul să îi ajute pe cei bogați să devină și mai bogați. Problema este că aceștia fac ca cei săraci și cei din clasa de mijloc să fie foarte săraci.

Cele mai citite articole

You may also like