Home Servicii Trei motive pentru a apela la servicii de vopsitorie auto

Trei motive pentru a apela la servicii de vopsitorie auto

by Dinu Alexandra

Felul in care arata autoturismul este un criteriu foarte important pentru conducatorii auto pe care, pe langa modul de functionare al masinii, ii intereseaza foarte mult si aspectul estetic. Vopseaua este una dintre cele mai importante „aspecte” ale masinii. O vopsea de calitate foarte buna, aplicata de profesionisti, poate duce la crearea de valoare adaugata pentru masina.

Serviciile de tinichigerie – vopsitorie auto sunt disponibile in situatia neplacuta a unui accident auto, dar si atunci cand masina nu mai arata la fel de bine ca atunci cand a fost achizitionata. Serviciile de vopsitorie pot reprezenta un avantaj important atunci cand se doreste vanzarea masinii la un pret foarte bun.

Principalele motive pentru care oamenii apeleaza la serviciile de vopsitorie auto

Primul si cel mai important motiv pentru care clientii apeleaza la serviciile de vopsitorie auto este decolorarea. Decolorarea vopselei este reprezentata de pierderea culorii si a stralucirii, din cauza utilizarii masinii zi de zi, din cauza expunerii la soare si la conditii meteo nefavorabile. Pentru a observa daca autoturismul este decolorat, proprietarii pot folosi o imagine anterioara, de exemplu o fotografie a acestuia. Daca autoturismul nu mai are stralucirea frumoasa pe care si-o aminteste proprietarul, va fi necesara o noua lucrare de vopsire auto.

Lipsa protectiei este principala cauza a decolorarii elementelor externe. Soarele, zapada si alte fenomene naturale pot duce la deteriorarea vopselei in timp, iar cea mai buna modalitate de a impiedica acest lucru este ca masina sa fie ceruita intr-un mod profesional, an de an, dar si de a o acoperi cu o protectie speciala, cu o husa auto, indeosebi vara si iarna.

Cele mai citite articole

Exfolierea este al doilea principal motiv pentru care proprietarii de autoturisme apeleaza la serviciile de vopsitorie auto. Decolorarea vine inainte de exfoliere, insa, in cazul in care proprietarul nu observa acest lucru la timp, atunci va fi necesara o noua lucrare de vopsire auto. Exfolierea poate fi evitata cu o intretinere si o protectie corespunzatore.

Daca proprietarul observa suprafete foarte decolorate, bule in vopsea sau sarirea stratului de vopsea, va trebui sa ia o decizie in privinta remedierii acestor probleme.

Nu in ultimul rand, al treilea si cel mai important motiv pentru care proprietarii de autoturisme apeleaza la serviciile de vopsitorie auto este reprezentat de zgarieturile severe. Daca unele pot fi lustruite cu o masina de polizat de mare viteza de catre un specialist calificat, alte zgarieuri nu pot fi acoperite decat printr-o vopsire profesionala.

Atelierul auto DPD Automotive asigura cele mai eficiente servicii de vopsitorie auto, ca si de tinichigerie auto, prin decontare directa a asigurarii RCA-Casco. Specialistii asigura servicii profesionale de vopsitorie auto, la cel mai inalt standard de calitate, respectand termenul de lucrare, iar materialele si vopseaua vor fi de calitate si preturile foarte avantajoase.

Personalul care se ocupa de serviciile de vopsitorie auto detine o experienta vasta in domeniu, iar vopselurile sunt hidrosolubile, asigurand o uscare rapida si raspunzand celor mai exigente criterii, cu o rezistenta si protectie mare la zgarieturi.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil