Home Ne place Vrei să dăruiești un parfum? Top sfaturi pentru cadoul perfect!

Vrei să dăruiești un parfum? Top sfaturi pentru cadoul perfect!

by GetLokal.ro

Te-ai gândit să îi dăruiești cuiva un parfum cu o anumită ocazie și nu știi care este esența care i se potrivește? Alegerea unui parfum pentru cadou nu este o operațiune atât de simplă pe cât este cea a găsirii unui parfum pentru tine. Gusturile sunt diferite, iar ceea ce ție îți place, poate că respectivei persoane nu îi este pe plac. Apoi, depinde și de gen, de tipul parfumului (de zi sau de noapte), de brand, de personalitatea persoanei și de ocazia cu care dăruiești acest cadou.

Desigur, poți să optezi pentru niște parfumuri unisex, caz în care rezolvi problema legată de genul persoanei căreia îi face acest cadou. Și, în mod cert, un produs original, de brand, este primit cu bucurie, chiar dacă esența nu este cea mai potrivită. Până la urmă, un parfum nou, primit în dar, poate reprezenta o provocare și o călătorie olfactivă la care inviți persoana respectivă. O călătorie la care vei participa și tu, persoana care dăruiește, ceea ce îți va oferi posibilitatea să descoperi noi mirosuri, care, cine știe, îți vor fi pe plac!

Ocazia cu care se dăruiește parfumul – cât de importantă este în alegerea acestui cadou?

Este primul element pe care trebuie să îl iei în considerație atunci când te gândești să dăruiești un parfum. Se spune că parfumul este unul dintre accesoriile noastre personale, ceea ce înseamnă că alegerea unui astfel de cadou echivalează cu o sarcină foarte importantă. Așa că, orientează-te în funcție de evenimentul pentru care pregătești acest dar.  Pentru zilele de naștere și cele onomastice, ideal este să îi oferi persoanei parfumul pe care îl folosește în mod obișnuit (ceea ce înseamnă o cunoaștere destul de bună a acesteia). În cazul în care nu știi decât brandul, atunci poți să optezi pentru un parfum emblematic al companiei. Poți să mergi și pe varianta parfumuri unisex, atunci când nu ai foarte multe indicii.

Cele mai citite articole

Pentru sărbătorile de sezon (de exemplu, Crăciunul) misiunea ta va fi mai simplă, pentru că sunt lansate edițiile speciale pentru sărbători, cu mirosuri specifice, așa că orice variantă ai alege, obiectivul va fi atins. În cazul în care dorești să faci cadou un parfum fără să existe o ocazie specială, atunci trebuie ținut cont de anotimp. De exemplu, primăvara poți opta pentru parfumuri cu esențe florale, în timp ce vara trebuie oferite parfumuri cu esențe de “citrice”, care oferă un aer de prospețime și răcoresc pielea. Găsești o mulțime de variante de parfumuri unisex care se potrivesc fiecărei ocazii, așa că vei avea de unde alege!

Personalitatea persoanei căreia îi faci cadou un parfum și felul în care îți influențează alegerea

Ideal ar fi să îi oferi persoanei respective parfumul pe care îl utilizează în mod obișnuit, dar atunci când nu ai foarte multe informații în acest sens, poți să te bazezi pe alegerea unui parfum care să se potrivească cu felul în care se manifestă în relațiile cu ceilalți. Dacă este o persoană exuberantă și căreia îi place să râdă, optează pentru parfumuri unisex florale; pentru cei care sunt ceva mai misterioși și ușor retrași, un parfum cu esențe de pământ este o alegere ideală. Celor care sunt mai delicați li se potrivește un parfum cu esență de vanilie, în timp ce persoanelor active și sportive, oferirea unui parfum cu esențe de citrice nu are cum să nu le placă. Persoanelor care preferă elegantă li se potrivește un parfum cu esențe lemnoase și de mosc.

Orientează-te către parfumuri unisex originale, astfel încât să oferi un cadou care va fi primit cu zâmbetul pe buze și va fi folosit cu încredere. Gândește-te la parfumul pe care îl vei oferi ca la cea mai bună modalitate de exprimare a ceea ce îi dorești persoanei respective și mai mult ca sigur că vei face alegerea cea mai potrivită!

Sursă: Perfumes.ro

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil