Home Ne place 6 motive pentru a-ti cumpara o bicicleta electrica

6 motive pentru a-ti cumpara o bicicleta electrica

by Dinu Alexandra

6 motive pentru a-ti cumpara o bicicleta electrica

Intr-o perioada in care lumea este tot mai interesata de conditia fizica, bicicletele electrice sunt o solutie care imbina perfect efortul fizic cu un mijloc de transport comod si practic.

Iata cateva dintre principalele motive pentru care ar trebui sa va achizitionati o bicicleta electrica:

1.Economisesti bani

Pretul benzinei este in crestere, insa bicicletele electrice ofera o alternativa reala de transport la un pret extrem de redus. In mod uzual, o bicicleta electrica va consuma undeva intre 8 si 16 wati/ora pe fiecare kilometru parcurs, iar marele avantaj este acela ca functioneaza cu o baterie regenerabila care se incarca in timp ce pedalezi. In felul acesta veti economisi o multime de bani daca va veti deplasa la munca, de exemplu, cu o bicicleta electrica si nu cu masina, care pe langa benzina, necesita si plata altor taxe cum ar fi asigurarea.

2.Solutie ecologica

Daca sunteti constienti de pericolul incalzirii globale, o bicicleta electrica este o solutie. Spre deosebire de o masina sau o motocicleta, bicicleta electrica nu polueaza pentru ca nu functioneaza pe combustibil.

3.Te deplasezi mai rapid

Cele mai citite articole

Evitati intarzierile si frustrarea provocata de blocajele in trafic la ore de varf. Stiati ca viteza medie a unei masinii in orele de varf este de doar 16 km pe ora? O bicicleta electrica poate profita de spatiile mici, eventual de pistele pentru bicicleta, oferindu-ti acces la rute pe care masinile si motocicletele nu le pot parcurge. Cautati in magazine cea mai diversificata gama de biciclete electrice si veti scapa de problemele blocajelor in traffic.

4.Urci usor pantele abrupte

Urcarea unui deal poate fi un lucru descurajant chiar si pentru cei mai buni ciclisti. Unul dintre cele mai evidente avantaje ale bicicletelor electrice este capacitatea lor de a urca pantele abrupte. Utilizati bateria pentru a va ajuta sa va mariti viteza medie de urcare pe deal si veti fi in varf inainte sa va dati seama!

5.Arde mai multe grasimi

Cercetarile arata ca 46% din bicicletele conventionale sunt folosite o singura data sau de doua ori pe saptamana, in timp ce bicicletele electrice: 81% sunt folosite o data sau de doua ori pe saptamana, in timp ce 33% sunt folosite zilnic.

Cercetarile arata, de asemenea, ca inclusiv cei care folosesc biciclete electrice tind sa arda grasimile, in timp ce persoanele care folosesc bicicletele conventionale tind sa arda mai putine grasimi, mergand mai mult in zona anaeroba.

6.Nu necesita inregistrare

Spre deosebire de alte forme de transport motorizat, bicicletele electrice nu necesita inregistrare, placute de inmatriculare sau asigurare. Daca aveti peste 14 ani, tot ce aveti nevoie este dorinta de a va deplasa pe o bicicleta mai comoda si mai distractiva decat cele conventionale.

Cele mai citite articole

You may also like