Home Locuri Aplicele de interior, asul din maneca decoratorului modern de locuinte

Aplicele de interior, asul din maneca decoratorului modern de locuinte

by GetLokal.ro

Aspectul camerelor unei locuinte depinde foarte mult de lumina, de instalatiile electrice prezente si de calitatea iluminatului natural si artificial. Lumina naturala nu este suficienta de cele mai multe ori, asa ca va trebui sa ne folosim de iluminatul artificial, cu LED-uri de preferat, pentru a avea camere cat mai bine puse in evidenta. In locul becurilor clasice sau al lustrelor mari si greu de fixat putem sa montam aplice de interior cu design deosebit si o lumina placuta, apropiata de cea naturala.

Aplicele cu LED se fixeaza usor in orice parte a locuintei, au o estetica impecabila, lumina este suficient de puternica pentru a scoate in evidenta doar anumite elemente din camera sau pentru a lumina intreaga camera unde este pozitionata. Cu preturi reduse si randament foarte bun, rezistenta mare la socuri si la variatii de temperatura, noile aplice de interior sunt ideale atat pentru apartamente, cat si pentru case, montarea dureaza foarte putin, becurile se pot schimba usor.

Cele mai citite articole

Tehnologia LED asigura functionarea pe termen lung a becurilor din interiorul aplicelor, lumina se aprinde si se stinge usor, becurile nu se incing peste masura, nu contin substante toxice, nu atrag insecte si sunt usor de intretinut.

Aplicele de interior pot schimba modul in care arata un anumit colt, o anumita zona din locuinta, ele se integreaza foarte usor in orice design si decor interior, au forme diferite si o cromatica variata pentru o adaptare cat mai facila la cromatica designului interior general.

Marele lor avantaj este dat de posibilitatea combinarii lor cu alte tipuri de corpuri de iluminat, se completeaza perfect si se pot monta oricat de multe, in functie de spatiul avut la dispozitie. Pentru un plus de eleganta aplicele de interior vor fi montate respectand o anumita simetrie in raport cu alte elemente din jurul lor si un model dorit, fiecare dintre aplice va avea o forma diferita pentru a contrasta cu restul decorului interior sau, dimpotriva, pentru a-l completa.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil