Home Utile Arme de vanatoare de la MLD Guns

Arme de vanatoare de la MLD Guns

by GetLokal.ro

Tevile cu aer cu un design primitiv, erau considerate de stramosi, arme pneumatice. Trunchiul atingea o lungime de 50 de centimetri, iar in locul munitiei erau folosite sageti otravite. Astfel de arme erau raspandite in randul triburilor din America de Nord si de Sud, Indonezia si Asia de Sud-Est. In unele cazuri, lungimea produsului ajungea la 2,5 metri si, uneori, la capatul tevii era fixat un cilindru inchis cu un diametru mai mare. O lovitura cu palma in fundul tevii crea presiune in „bot” si proiectilul decola la o distanta de pana la o suta de metri.

Putin mai tarziu, mecanicul Ctesibius din Alexandria a venit cu ideea de a introduce un piston intr-un cilindru gol. Datorita inventiei sale, lumea a vazut mai intai o pompa de incendiu, apoi catapulte si arbalete. Astazi, astfel de mecanisme sunt utilizate in unele tipuri de arme pneumatice.

Principalii producatori, criterii pentru alegerea unei pusti

Nu este necesar sa umpli pistolele cu piston cu arc, care ar economisi achizitionarea de cartuse de CO2. Cei mai populari producatori de arme, ale caror produse ar trebui sa le acorzi atentie si pe care le poti gasi in magazinul online mldguns.ro, sunt:

  • Hatsan este o companie turca fondata in 1976. Activitatea principala a companiei este axata pe productia de arme pentru vanatoare si divertisment. Principalul avantaj al companiei este o selectie larga de arme de calitate la preturi accesibile.
  • Sniper produce modele rapide si puternice.

Armele pneumatice sunt proiectate in primul rand pentru tir sportiv si in scop recreativ. Cu toate acestea, unele arme sunt utilizate in mod activ la vanatoare pentru a prinde vanat mic, cum ar fi fazani sau iepuri.

In plus fata de producator, utilizatorii experimentati sunt sfatuiti sa acorde atentie urmatorilor parametri:

Cele mai citite articole

Calibrul este una dintre caracteristicile principale. Astazi, in magazinul de arme poti gasi calibrele pneumatice 4.5, 5.5 si 6.35. Ideal pentru tir sportiv si recreativ este calibrul 4,5 mm. Printre altele, astfel de arme sunt de obicei ieftine.

Greutate – confortul si precizia tintirii depind de acest parametru. Dar incepatorul trebuie sa inteleaga ca cu cat pusca este mai usoara, cu atat reculul este mai puternic atunci cand trage. Pusca grea ofera mai putine vibratii, dar este dificil de transportat pe umar o lunga perioada de timp. Cu toate acestea, atunci cand tintesti cu oprire, aceasta optiune este buna.

Cost – Poti cumpara un model mai ieftin pentru a incepe antrenamentul. Magazinul online MLD Guns cu arme de vanatoare ofera o varietate de arme ieftine, dar de inalta calitate.

Design – totul depinde de preferintele si gustul utilizatorului.

Arme de vanatoare – Hatsan AT44-10 Lemn

Aceasta arma este una dintre pustile de cea mai inalta calitate. Capul AT44-10 este fabricat din plastic sau lemn. Maneta de ridicare este amplasata lateral si in plus, este necesara incarcarea manuala. Datorita ratei sale excelente de foc, putere si precizie, arma este potrivita nu numai pentru tragerea recreativa, ci si pentru vanatoarea de vanat mic.

Cele mai citite articole

You may also like