Home Economie Pregătiri in toi pentru un Black Friday memorabil pe 12 noiembrie la Quickmobile

Pregătiri in toi pentru un Black Friday memorabil pe 12 noiembrie la Quickmobile

by GetLokal.ro
black friday

Probabil că termenul de Black Friday este unul pe care fiecare dintre noi l-am auzit cel puțin o dată în viață. Pentru unii poate reprezenta doar o teorie în care ipoteza principală este susținută de un cumul de reduceri de tot felul care impulsionează clienții în a face cumpărături de tot felul.

Pentru alții Black Friday poate însemna oportunitatea perfectă pentru a se face afirmați, ocazie cu care-și pot crește cifra de afacere a business-ului mai ales dacă acesta are legături cu domeniul online sau e-commerce. Din perspectiva celor mai tineri care au ales să lucreze în special în marketing, online și e-commerce Black Friday ajunge să însemne probabil perioada cea mai importantă a anului în care buna organizare și disciplina va aduce beneficii de neimaginat.

Pentru Quickmobile.ro, magazin online cu multe evenimente de Black Friday la activ, ziua de vineri 12 noiembrie 2021 se transformă în ziua cu cele mai mari reduceri din an, oferind discount-uri de până la 70% la toate produsele. În plus ca element de noutate al acestui an este programul de afiliere Quickmobile.ro – element nou introdus dar care își propune să aducă un cumul ridicat de beneficii, tuturor celor implicați atât de Black Friday cât și pe viitor.

black friday

Pentru cei care au mai participat în programe de afiliere, Quickmobile își propune să devină locul de întâlnire al pasionaților de tehnologie si gadgeturi de ultima ora. Un playground cu “jucării” high-tech, unde găsești cele mai noi produse lansate atât în cadrul Black Friday cât și în restul anului.

Cele mai citite articole

Comisioanele generate, reducerile de preț pentru afiliați și urmăritori transformă Quickmobile într-un jucător de e-commerce focusat pe construirea unui concept personalizat de abordare și fidelizare a clienților indiferent de preferințe. Și, când să lansezi un astfel de program de afiliere, dacă nu de Black Friday. Astfel te invitam să afli mai multe despre ce vei găsi în cadrul Black Friday 2021 la Quickmobile dar și despre cum cineva poate deveni Afiliat Quickmobile

Dincolo de satisfacția cumpărăturilor făcute la probabil cele mai mici prețuri din an, clienții ajung astăzi să aibe standarde mult mai înalte în ceea ce privește așteptările de la magazinele online din România. Anii au trecut iar diversificarea ofertelor, bătălia pentru cele mai bune prețuri dar și ofertele personalizate ajung să fie elemente cheie de care oamenii ajung să țină cont.

black friday

Experiența de cumpărare și de consum nu mai este în prezent declanșată de preț ci de un cumul de factori în care calitatea, timpul de livrare dar și promisiunea brandului, contează în prezent mult mai mult, aspect rezultat în statisticile și graficele multor analiști în vânzări.

Fii la curent cu cele mai tari oferte și urmărește produsele tale preferate. Anul acesta pe 12 noiembrie marea majoritate a brandurilor vor încerca să te surprindă într-o zi de vineri în care cuvântul de bază va fi shopping. Pregătirile sunt în plină desfășurare iar zilele par să se scurgă extrem de rapid.

Te invităm să fii la curent cu toate ofertele urmărind în permanență update-urile noastre. Tot ce mai ai de făcut este să îți pregătești produsele în coșul de cumpărături. Și nu uita cât de simplu este să devii afiliat prin programul de afiliere Quickmobile.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil