Home Fashion Avantajele bijuteriilor din alamă: De ce să le oferi cadou iubitei tale

Avantajele bijuteriilor din alamă: De ce să le oferi cadou iubitei tale

by GetLokal.ro

Odată cu apropierea unui moment important în relația de cuplu, cadourile devin instrumentul principal prin care îți poți arăta iubirea pentru partenera ta. Dacă încă nu știi ce să alegi, bijuteriile din alamă pot fi o opțiune potrivită pentru o persoană pasionată de puterea accesoriilor. În special o fire creativă poate aprecia o piesă care îi pune în valoare personalitatea puternică și artistică. Iată câteva dintre avantajele bijuteriilor de alamă și motive pentru a le oferi cadou:

Imită cu succes aurul

Bijuteriile din alamă au avantajul de a semăna cu cele din aur, dar cu designuri deosebite și la prețuri prietenoase cu orice buget. Alege bijuterii cadou la prețuri avantajoase pentru ocazii speciale precum Valentine’s Day și vei reuși să marchezi o zi de neuitat.

Alama este un material confecționat dintr-o combinație de zinc și cupru, dar piesele reușesc să imite aspectul aurului galben. Sunt preferate de cei care caută piese statement, de dimensiuni mai mari, deoarece pot fi achiziționate la prețuri semnificativ mai mici.

Rezistă în timp

Nu doar bijuteriile din aur sau argint pot să devină accesoriile preferate o perioadă cât mai lungă, ci și cele din alamă. Cu atenție și grijă, acestea vor rezista eroic în timp. De exemplu, este recomandat să nu fie expuse pe o durată lungă de timp la apă și umezeală. În special dacă apa are un PH foarte acid, alama trebuie ținută la distanță de aceasta.

Bijuteriile de alamă nu se rup cu ușurință, motiv pentru care sunt o alegere potrivită la acest capitol. Producția acestora este simplă, totuși, deoarece materialul este maleabil și se pot crea forme excentrice cu ușurință. Un detaliu important pentru toți iubitorii de bijuterii este chiar posibilitatea de a găsi pandantive și brățări cu modele care imită florile, plantele și diverse forme geometrice.

Ușor de întreținut

Cele mai citite articole

Alama este un material ușor de întreținut și curățat. Ai nevoie doar de o lavetă, puțină apă călduță și săpun pentru ca bijuteriile să arate mereu ca noi. Este recomandat să fie curățate regulat, dar ține minte că acest procedeu va influența schimbările de nuanță în timp.

Avantajoase pentru piele, cu precauții

Alama este un material cu proprietăți antibacteriene, dar este important de ținut minte că anumite tipuri de piele, pot suferi reacții alergice la contactul cu aceste bijuterii. Este important să fie purtate ca test pentru început, iar dacă se observă iritații sau mâncărimi în zona respectivă, ar trebui să optezi pentru alte materiale.

Pot fi recondiționate cu ușurință

Bijuteriile de alamă asupra cărora timpul își lasă amprenta pot fi recondiționate în câțiva pași simpli și cu ajutorul substanțelor potrivite. 

Amestecă o jumătate de cană de oțet cu o linguriță de sare și amestecă până când aceasta se dizolvă. Apoi adaugă puțină făină în compoziție, până se formează o textură similară cu pasta. Așază bijuteriile de alamă în compoziție, cu toate colțurile acoperite de pasta formată. Lasă-le 10 minute în recipient, iar apoi șterge-le cu o cârpă curată.

Cadoul potrivit este unul inspirat și care reflectă personalitatea iubitei tale. Bijuteriile de alamă sunt o alegere potrivită dacă vrei să găsești coliere cu pandantive cu forme precum animalele, inițialele sau diferite personaje pe care le apreciază persoana iubită.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil