Home Utile Pe site-ul nostru clientii gasesc produse de la prestigiosii producatori de gresie si faianta din Italia

Pe site-ul nostru clientii gasesc produse de la prestigiosii producatori de gresie si faianta din Italia

by GetLokal.ro

Exista o multime de motive convingatoare pentru a investi in placi italiene de inalta calitate, chiar si intr-o perioada in care puteti obtine replici chinezesti pentru aproape orice. Daca va ganditi la ce placi sa alegeti pentru o renovare a casei sau pentru noua casa, placile italiene sunt cu siguranta cel mai bun pariu. Si iata de ce merita complet.

Spre deosebire de fabricile din China, producatorii italieni de placi trec printr-un proces lung si metodic de cercetare si dezvoltare. Fiecare placa pe care o obtineti ofera excelenta tehnologica si design deosebit. Prin urmare, este firesc ca placile italiene sa va ofere o rentabilitate mult mai buna a investitiei decat omologii lor chinezi. Obtineti nu numai cele mai noi modele, ci si cele mai bune materiale care confera un aspect vizibil bogat oricarui spatiu in care sunt asezate. De aceea multi aleg calitatea produselor oferite de prestigiosii producatori de gresie si faianta din Italia!

Daca doriti confortul placilor impreuna cu aspectul bogat al unui material natural de pardoseala precum lemnul sau marmura, placile italiene sunt alternativa ideala. Ele imita aspectul altor materiale la o perfectiune incredibila, fiind in acelasi timp usor de intretinut pe termen lung. Alegeti placi italiene de calitate superioara pentru podele sau pereti si va fi aproape imposibil pentru un privitor sa spuna daca materialul utilizat nu este lemn real.

Unul dintre motivele principale pentru care alegem placile este usurinta lor de utilizare de zi cu zi – asa ca o placa ideala ar trebui sa poata suporta o multime de scurgeri fara a prezenta pete permanente – si acesta este exact avantajul pe care il extind placile italiene. In comparatie cu placile ceramice, placile de portelan italiene sunt mai putin poroase si nu permit patrunderea prea intensa a lichidului. Acesta este un mare avantaj, mai ales daca aveti copii mici sau animale de companie in casa – placile  vor rezista mult timp, aratand ca noi, in ciuda accidentelor inevitabile de zi cu zi.

Pe langa estetica fascinanta, placile italiene sunt cunoscute pentru robustetea si durabilitatea lor in acelasi timp. Combinatia de aspect si rezistenta este imposibil de realizat de alte tipuri de placi. Indiferent unde le-ai pune, vor rezista uimitor de bine stresului. Puteti sa le utilizati in zonele cu trafic intens ale casei si sa va asteptati totusi sa reziste mult timp fara nicio cerinta de intretinere intermitenta. Si in cazul in care exista vreodata o fisura sau o spargere in aceste placi, acestea sunt foarte usor de reparat.

Cele mai citite articole

Placile italiene sunt poate cele mai ignifuge materiale pe care le poti alege pentru casa ta. In cazul oricarui accident, placile vor ajuta la stingerea focului, nelasand flacarile sa se extinda mai departe. Acest lucru face un motiv puternic pentru care placile italiene sunt considerate cele mai bune din lume. Si la gudart.ro, obtineti tot ce este mai bun, cu un serviciu de instalare extrem de precis, care face dreptate calitatii acestora.

Sanatatea, fitnessul si bunastarea sunt aspecte cheie ale unui stil de viata contemporan si reflecta importanta unui echilibru bun intre viata profesionala si viata privata. Programele de sport si fitness sunt fie organizate ca evenimente sociale de grup, fie se concentreaza pe antrenamentul personal. Numarul mare de proiecte de arhitectura si design interior de inalta calitate care au fost realizate folosind placi ceramice italiene in intreaga lume marturiseste cresterea investitiilor in facilitati de sanatate si fitness, inclusiv centre sportive, ateliere de fitness si yoga, piscine termale si de agrement, saune, studiouri de wellness, spa-uri, hoteluri si statiuni si piscine private. Intr-o lume din ce in ce mai digitala, adevaratele oaze de wellness pot ajuta la relaxarea corpului si a mintii si la restabilirea puterii si a energiei.

In acest sector, atmosfera este totul: materialele, suprafetele, culorile, lumina si acustica contribuie la crearea unor medii de succes. Si datorita potentialului lor creativ si de design si proprietatilor lor tehnice, placile de ceramica si portelan sunt deosebit de potrivite pentru utilizare in proiecte de sanatate si wellness.

Disponibile sub forma de dimensiuni extra-mari sau mozaicuri, cu suprafete mate sau lucioase, decoratiuni florale sau grafice, finisaje din piatra naturala sau lemn, motive retro si suprafete netede sau tridimensionale, placile ofera un spatiu infinit pentru compozitie. Colectiile produse intr-o gama larga de dimensiuni, forme si culori si cu suprafete mate sau lucioase pot fi folosite pentru a crea proiecte individuale in concordanta cu un concept de design dat. Iar elementele complementare precum treptele, marginile, tiglele de colt si jgheabul asigura un rezultat general consistent. Termenul „piscina” are asocieri pozitive pentru majoritatea oamenilor. Unii se pot gandi la o stare de relaxare profunda, in timp ce altii viseaza la exercitii intense in apa. Facilitatile sportive si piscinele sunt locuri experientiale care prezinta arhitectilor si designerilor de interior o varietate de provocari, atat estetice, cat si tehnice. Prezenta constanta a condensului si a apei – fie sarata, proaspata sau termica – creste riscul de ciuperci si mucegai. Si proiectarea locurilor destinate utilizarii desculte este supusa unor reglementari stricte de sanatate si siguranta.

Placile ceramice si portelan pot indeplini toate aceste cerinte. Sunt extrem de usor de curatat, iar daca este necesar pot fi prevazute cu finisaje antibacteriene. De asemenea, pot rezista la tratamente continue cu dezinfectanti si agenti de curatare. Suprafetele impermeabile si antiderapante concepute special pentru zonele cu trafic intens si curatate intens indeplinesc cerintele de siguranta ale piscinelor interioare si exterioare, dusurilor, toaletelor, zonelor de receptie si vestiarelor. Suprafetele cu porozitate foarte scazuta impiedica depunerea bacteriilor, in timp ce placile antiderapante rezistente la inghet sunt disponibile pentru utilizare in exterior.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil