Home Servicii Beneficiile promovarii prin intermediul Facebook

Beneficiile promovarii prin intermediul Facebook

by Dinu Alexandra

La inceput Facebook era o retea de socializare simpla, unde mai cautai un prieten, mai gaseai un vechi coleg de facultate. Astazi Facebook este mai mult decat o retea de socializare, este si un instrument deosebit de eficient de promovare, de diseminare a informatiilor.

Practic ai acces la peste 2 miliare de utilizatori, trei sferturi se logheaza zilnic si verifica ce se mai intampla in social media, poti sa iti vinzi serviciile si produsele mai usor si mai bine. Mic sau mare fiecare business se poate folosi de servicii de promovare pe Facebook oferite de agentiile de publicitate online pentru a avea expunerea online de care are nevoie.

Ce avantaje ofera Facebook ca instrument de promovare in online?

Pe primul loc se afla, evident, costurile reduse, totul se intampla online, contul pe Facebook e gratuit. Odata cu acel cont usor de gestionat vine si o audienta uriasa, fiecare individ din publicul tinta putand deveni potential client. Pe Facebook e foarte usor sa transmiti informatiile si sa ajunga rapid la cat mai multi oameni, se poate realiza o pagina pentru businessul respectiv, toate informatiile pot fi puse intr-un singur loc, istoric, detalii despre produse, scop, obiectiv al unui business.

Cele mai citite articole

Interactiunea cu brandul este mult mai buna, se pot distribuit fotografii, texte, videoclipuri, totul se personalizeaza rapid si ajunge la audienta foarte repede. Comunicarea e foarte simpla pe Facebook, contactul e direct, e senzatia de apropiere de brandul respectiv, mult mai mare ca in orice alta situatie.

Facebook e un tool util in promovare si pentru ca permite oferirea de suport si incredere clientilor si potentialilor clienti, traficul site-ului asociat contului de Facebook poate creste, expunerea in online fiind superioara. Si feedback-ul de la clienti e mai bun si direct pe Facebook, se creeaza o comunitate in jurul brandului, clientii si potentialii clienti vor fi mai dispusi sa cumpere ceva de la o companie in care au incredere, care e serioasa si se promoveaza cu mare seriozitate.

Agentiile de publicitate online ofera servicii de promovare pe Facebook pentru o promovare mai simpla, se fac analize ale publicului tinta si ale afacerii pentru a se stabili cea mai buna campanie. Cu instrumente moderne de promovare si tehnici testate, agentiile de publicitate online pot genera postari conform unor algoritmi, au experienta si stiu ce anume functioneaza si ce nu.

Se stabilesc strategii de comunicare, pentru rezultate eficiente pe termen lung, se fac analize periodice pentru a se vedea cat de eficienta a fost campania de promovare pe Facebook, se ofera suport pentru comunitate. Spre deosebire de alte metode de promovare, cea prin intermediul unor agentii de marketing online este mult mai eficienta pentru ca sunt implicate toate departamentele disponibile, inclusiv copywriting si graphic design, social media marketing.

Cele mai citite articole

You may also like