Home Fashion Implanturile cu silicon in 3 intrebari si raspunsuri

Implanturile cu silicon in 3 intrebari si raspunsuri

by Dinu Alexandra

Augmentarea sanilor este – nu numai in Romania, ci in intreaga lume – una dintre cele mai solicitate interventii chirurgicale estetice. Cu toate acestea, in jurul operatiei de marirea sanilor cu implant de silicon planeaza inca destul de multe intrebari care merita lamurite.

Implanturi cu silicon sau implanturi cu ser fiziologic?

In timp ce pentru unele persoane implanturile cu solutie salina (ser fiziologic) pot fi o optiune mai buna, cea mai populara si cea mai benefica optiune de pe piata sunt implanturile cu silicon. Beneficiile acestora tin de un aspect mai natural dar si de o senzatie mai naturala si mai moale la atingere. In timp ce pacientele cu tesut mamar in cantitati mai mari pot obtine rezultate naturale si cu implanturi cu ser fiziologic, implanturile cu silicon sunt varianta ideala in mod deosebit pentru femeile cu tesut mamar in cantitati mai mici, care nu poate acoperi implantul.

De asemenea, incretirea sau deplasarea este arareori o problema cand vine vorba despre silicon, in timp ce solutia salina din implanturile cu ser fiziologic se poate misca si poate crea margini vizibile mai ales la persoanele cu tesut subtire.

Cele mai citite articole

Comparativ cu serul fiziologic, siliconul este in general mai usor si vine in dimensiuni, forme si profiluri variate, ceea ce il face foarte versatil.

Care implanturi dureaza mai mult: serul fiziologic sau siliconul?

Atat implanturile cu solutie salina cat si cele cu silicon sunt gandite sa reziste pentru multi ani. Cu toate acestea, nu exista implanturi mamare garantate pe viata, la un anumit moment majoritatea femeilor trebuind sa isi inlocuiasca implanturile, indiferent de tipul acestora.

Riscul de spargere ramane foarte scazut in primii zece ani, dupa care incepe sa creasca de la an la an, acesta fiind si motivul pentru care se spune ca implanturile cu silicon trebuie inlocuite o data la zece ani.

Cat de mult costa implanturile cu silicon? Operatia de marire a sanilor cu implanturi cu silicon poate avea preturi diferite in functie de implanturile folosite, insa intotdeauna se recomanda sa optezi pentru clinici care iti ofera materiale de calitate, de la branduri renumite la nivel international. Cand vine vorba de sanatate, rabatul la pret nu inseamna ca ai facut o afacere, ci de cele mai mute ori inseamna ca ai facut un compromis la calitate si ca ti-ai asumat un risc.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil