Home Viata sanatoasa Riduri, piele lipsita de fermitate? Radiofrecventa faciala le rezolva cat ai spune… lifting

Riduri, piele lipsita de fermitate? Radiofrecventa faciala le rezolva cat ai spune… lifting

by Dinu Alexandra

Ridurile sunt o problema reala cu care toti ne confruntam dupa o anumita varsta. Ele apar fara sa ne dea vreo veste, depinde mult si de fondul genetic, de modul in care ne ingrijim pielea. Pe masura ce acestea se adancesc si apar din ce in ce mai multe aspectul nostru estetic are de suferit.

Din fericire sunt atat de multe metode prin care putem scapa de riduri fara dureri incat aceasta problema devine dintr-odata una simplu de rezolvat. De pilda putem sa folosim radiofrecventa faciala pentru lifting fara operatie si tratarea pielii cu aspect flasc, pentru riduri de toate tipurile.

Radiofrecventa presupune proceduri aplicate rapid, nu are efecte adverse, se poate solicita in orice salon care are aparatura necesara si are preturi bune. In urma procedurilor implicate de radiofrecventa faciala se reduc vizibil ridurile, liniile fine, se reda fermitatea pielii si aceasta devine mai neteda.

Cele mai citite articole

Rezultatele apar dupa primele tratamente, se poate aplica pe orice tip de piele, poate stimula producerea de colagen nou, elastina, musculatura. Elasticitatea si fermitatea pielii sunt mult imbunatatite in urma acestor proceduri moderne, cicatricile lasate de acnee sunt atenuate rapid, circulatia sangvina e imbunatatita si ea.

Drenajul limfatic si oxigenarea tesuturilor, actiunea in profunzimea tesuturilor, contractarea fibrelor de colagen, inchiderea porilor dilatati, iata alte avantaje ale radiofrecventei faciale de care va puteti bucura in orice salon specializat. Dupa sase sedinte de tratament veti vedea rezultatele dorite, fiecare sedinta dureaza in medie 30 de minute, la finalul lor veti putea relua orice activitate faceti fara probleme.

Radiofrecventa este usor de aplicat la nivel facial, poate reduce pungile de sub ochi sau cearcanele inca de la primele sedinte, are efectele cele mai bune dintre toate tehnicile moderne aplicate in prezent. Specialistii din saloane pot personaliza procedurile in functie de istoricul medical al fiecarei persoane, pot oferi sfaturi de intretinere dupa aplicare si pot reduce orice disconfort din timpul tratamentelor pentru o experienta cat mai placuta.

Saloanele de infrumusetare au aparatura de ultima generatie si cele mai bune proceduri verificate, totul se desfasoara intr-o atmosfera placuta si relaxanta pentru cele mai bune rezultate.

Cele mai citite articole

You may also like