Home Gatit si Retete Beneficiile strugurilor in dieta zilnica. Slabesti 2-4 kg intr-o saptamana!

Beneficiile strugurilor in dieta zilnica. Slabesti 2-4 kg intr-o saptamana!

by Dinu Alexandra

Dieta cu struguri este un excelent mijloc de detoxifiere a organismului si de pierdere a kilogramelor in plus. Este o pastila naturala de sanatate si un deliciu culinar. Orice fruct inseamna sanatate. Inseamna vitamine si minerale, inseamna un plus de energie si vitalitate. Strugurele nu face exceptie de la regula.

Calciu, fier, vit. A, B, fosfor, potasiu, toate in boabele adunate pe un ciorchine. Albi sau negri, strugurii sunt un veritabil remineralizant. Strugurele poate fi consumat cu incredere in afectiuni precum reumatismul, hepatita, guta, artrita, litiaza renala si biliara. Are efect diuretic si laxativ.

Cele mai citite articole

Scade tensiunea arteriala si colesterolul. Are efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular. Dieta cu struguri trebuie urmata o saptamana. Poti slabi intre 2 si 4 kilograme consumand doar struguri si supa de legume. Dieta este contraindicata daca suferi de diabet, guta, colita de fermentatie, diaree cronica, afectiuni renale grave sau hipertensiune. In prima zi de dieta vei consuma 0,5 kg struguri. A doua zi vei manca ceva mai mult, 1 kg, a treia zi am ajuns la 1,5 kg, in a patra la 2 kg. In urmatoarele 4-5 zile vom consuma numai struguri, cruzi sau sub forma de suc.

Daca o astfel de dieta ti se pare dificil de respectat, alege o varianta mai usoara. 2 zile pe saptamana nu manca altceva decat struguri. 1,5-3 kg. Ultima varianta de dieta este cea in care, pe langa struguri, se pot consuma si alte alimente. Strugurele se va manca cu coaja si seminte. Dieta se poate repeta dupa 4, 5 luni. Pentru a slabi sanatos nu uita de: supraveghere medicala, dieta, 2 l de apa zilnic, sport si multa perseverenta!

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil