Home Calatorii Beneficiile unei rezervări anticipate – cum poți obține avantaje cu early booking în 2021?

Beneficiile unei rezervări anticipate – cum poți obține avantaje cu early booking în 2021?

by GetLokal.ro

Beneficiile unei rezervări anticipate – cum poți obține avantaje cu early booking în 2021?

Turismul începe să își revină din provocarea anului 2020, ceea ce înseamnă că acum când viața revine la normal, ofertele early booking sunt la mare preț pentru cei dornici de o vacanță de neuitat. Bulgaria rămâne una dintre destinațiile de top grație condițiile de cazare oferite, a prețurilor accesibile și a varietății de opțiuni la nivel de distracție. Lista cu hoteluri all inclusive Bulgaria este la fel de generoasă ca și în anii trecuți, așa că, dacă vrei să ai parte de un super concediu în 2021, acum este timpul să îți selectezi cea mai avantajoasă destinație. Iar noi îți prezentăm care sunt motivele pentru care ACUM este cel mai bun moment să începi să-ți faci o rezervare pentru vară.

Posibilitatea de a-ți alege cele mai bune condiții de cazare și masă

Cu cât începi mai devreme să cauți un loc pentru petrecerea concediului de vară cu atât la dispoziție mai multe variante de cazare, masă și extra facilități. Hotelurile din stațiuni sunt libere și îți poți selecta tipul camerei (cu vedere la mare, de exemplu), etajul sau tipul mesei (poți prinde oferte avantajoase de genul ultra-all-inclusive la preț de all-inclusive).

Faptul că începi să cauți din timp îți oferă și posibilitatea de compară atât serviciile hoteliere din mai multe stațiuni, cât și modalitățile suplimentare de distracție. În plus, poți să îți stabilești și perioada de petrecere a concediului într-un anumit interval, iar dacă este “legat” de evenimente speciale (de exemplu, un festival de muzică), nu vei avea probleme în a antama un loc de cazare la un preț cu mult mai mic în comparație cu perioada respectivă (când prețurile sunt foarte ridicate și locurile limitate).

Cele mai citite articole

Prețuri reduse și alte extra beneficii

O rezervare anticipată vine cu oferte de preț cu până la 30% mai ieftine, dar și cu garanția că prețul plătit pe facilitatea de cazare nu va fi afectat de potențialele creșteri din timpul sezonului. Un alt avantaj pe care îl primești atunci când optezi pentru acest tip de rezervare a serviciilor este faptul că poți plăti un avans, iar restul de bani cu o anumită perioadă de timp înainte de a merge în concediu.

Iar acest tip de plată nu afectează sub nicio formă valoarea finală a prețului plătit pentru vacanța ta. În cazul în care vrei să optezi pentru extra servicii în cadrul pachetului achiziționat (acces la spa sau la anumite cluburi din cadrul hotelului, etc), prețul va fi mai mic în comparație cu discutarea condițiilor în perioada în care toată lumea își caută cazare.

Așa că, dacă vrei să ai parte de o vacanță all-inclusive relaxantă, avantajoasă pentru minte, suflet și buzunar în Bulgaria, acum este momentul să îți faci o rezervare de exemplu în Laguna garden Albena pentru 2021.

Cele mai citite articole

You may also like