Home Ne place Cand cumperi table magnetice? Specialistii te sfatuiesc!

Cand cumperi table magnetice? Specialistii te sfatuiesc!

by GetLokal.ro

Dintre toate obiectele de papetarie si birotica, tabla magnetica este, poate, unul din cele mai importante. Pe piata sunt disponibile foarte multe modele de table magnetice care vin in sprijinul angajatilor si reprezentantilor companiilor si care transforma intalnirile de afaceri in intruniri placute, in care se fac schimburi de idei, se discuta perspective de viitor si se pune in valoare creativitatea angajatilor.

Cele mai importante motive pentru a achizitiona o tabla magnetica la birou

Tablele magnetice sunt dispozitive ideale pe care se noteaza mesaje sau idei pe care colegii de birou urmeaza sa le citeasca. Pe aceste ustensile utile se poate scrie si o lista a activitatilor de indeplinit, dar si planuri care urmeaza sa fie explicate pas cu pas colegilor, sefilor, managerilor. In plus, atunci cand angajatii incearca sa isi puna in ordine gandurile pentru a aborda o idee mai complexa, sesiunile de brainstorming sunt mult mai eficiente cu ajutorul unei table magnetice.

Pe tabla magnetica nu numai ca se pot scrie, dar se pot si atasa orarele sedintelor, zilele libere, cursurile la care urmeaza sa participe angajatii, iar lista poate continua. In plus, tabla magnetica din birou poate fi o marturie scrisa a aprecierilor pentru anumiti colegi care au avut o reusita recenta, dar poate fi si spatiul unde se scriu mesaje motivante si planuri importante.

Cele mai citite articole

Suporturile de prezentare nu trebuie sa lipseasca din niciun birou, reprezentand articole indispensabile despre profesionalismul afacerii si surse de informare si motivare pentru intregul colectiv. Sunt si companii care investesc in tabla magnetica pentru a scrie cele mai noi oferte la produsele si serviciile promovate.

Cum se alege tabla magnetica pentru birou

Tabla magnetica este folosita fie la prezentari, fie la notarea informatiilor. Indiferent de scopul pentru care este achizitionata, aceasta trebuie sa fie usor de folosit, sa nu fie foarte costisitoare, sa nu implice eforturi la instalare si transport dintr-un birou in altul si sa permita angajatilor sa isi exprime ideile in mod voluntar.

In functie de suprafata tablei magnetice, utilizatorii isi pot da seama si de durabilitatea acesteia si de spatiul pe care il au la dispozitie sa isi exprime ideile, fara a fi nevoiti sa stearga mereu informatiile. In plus, tabla magnetica se alege si in functie de materialul din care este realizata. Sunt diferite modele de table magnetice cu insertii de sticla, portelan, melamina sau cu insertii metalice. Fiecare client va decide care material se va potrivi nevoilor si exigentelor sale, punand in balanta avantajele si dezavantajele modelelor.

Montarea tablei magnetice trebuie sa fie foarte simplă. Aceasta trebuie sa fie usor de montat, de intretinut, dar si de transportat. Pentru a fi mai usor transportabile, tablele magnetice sunt echipate cu roti sau au doua fete. Tabla magnetica poate fi comercializata cu sau fara rama, in functie de cum prefera cumparatorul. Printre accesoriile tablei magnetice se numara markerele speciale si buretele, plus solutiile de curatare si magnetii. Pretul tablei magnetice este, in general, accesibil, rezonabil, transformand-o in obiectul preferat pentru biroul de acasa sau din cadrul companiei.

Cele mai citite articole

You may also like