Home Utile Care sunt principalele caracteristici ale tablei magnetice?

Care sunt principalele caracteristici ale tablei magnetice?

by GetLokal.ro

Care sunt principalele caracteristici ale tablei magnetice?

Clasicele table negre din unitatile scolare au fost inlocuite aproape complet de tablele magnetice, albe, in cazul carora se folosesc markere speciale pentru scris. Astfel este eliminat praful de creta specific scierii pe tablele negre si care cauza numeroase neplaceri, precum inhalarea acestuia sau murdarirea hainelor. 

Cu toate acestea, tablele magnetice nu sunt folosite exclusiv in unitati scolare, ci acestea au multiple utilitati, fiind folosite si in sectorul de business – in birouri si sali de sedinte – si chiar acasa, pentru continuarea actului educational sau pentru activitati recreative. Acest lucru este posibil atat datorita diversitatii de modele si dimensiuni disponibile pe piata, inclusiv in magazinul online Absolut Office, cat si caracteristicilor principale ale acestei table, printre care se regasesc: 

Este usor de scris pe o tabla magnetica 

Tablele magnetice au o suprafata neteda, care permite o alunecare usoara a instrumentelor de scris pe aceasta. In plus, faptul ca se poate scrie cu markere este un alt atu important, care faciliteaza scrisul, mai ales pentru elevi. 

Este durabila si se sterge usor

De asemenea, durabilitatea unei table magnetice este una indelungata, aceasta fiind insa influentata de materialul din care este realizata. In general, acestea sun acoperite cu email, iar cu cat grosimea acestuia este mai mare, cu atat si durabilitatea este mai ridicata. 

Cele mai citite articole

Materialul este cel care face si ca stergerea tablei magnetice sa se faca foarte usor, cu un burete special, fara a fi nevoie de apa sau a elibera praf in aer. 

Faptul ca este magnetica 

Faptul ca este magnetica face din aceasta tabla sa fie un instrument cu multiple utilitati, ceea ce o face potrivita in foarte multe situatii. Astfel ca, pe langa scris, o astfel de tabla permite si plasarea pe aceasta a unor acceorii magnetice, cum ar fi radiere, markere, sageti, puncte de evidentiere. 

O greutate mica 

O alta caracteristica specifica tablelor magnetice este greutatea mica a acestora, care le face sa fie potrivite pentru salile de clasa, deoarece nu prezinta niciun pericol de accidentare pentru copii, chiar si in cazul unui accident. 

Toate aceste caracteristici evidentiaza motivele pentru care tablele magnetice reprezinta o solutie potrivita pentru unitatile scolare.  

Cele mai citite articole

You may also like