Home Casa Județeană de Pensii Dolj

Casa Județeană de Pensii Dolj

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Dolj

Adresa: Strada Mihail Kogălniceanu 14, Craiova, jud. Dolj, Romania
Telefon: 0251 414 149
Fax: 0251 406 338
Email: pensii.dolj@cnpp.ro
Website: http://pensiidolj.ro/

Harta - Casa Județeană de Pensii Dolj

Descriere - Casa Județeană de Pensii Dolj

Casa de Pensii Dolj este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Dolj. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Dolj.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Dolj este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Dolj au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.
O bună parte dintre măsurile aplicate în perioada instaurării stărilor de urgență și de alertă din timpul epidemiei COVID-19 au vizat, de asemenea, creșterea nivelului de informatizare a serviciilor oferite contribuabililorlor de către Casa de Pensii Dolj.

Cu toate acestea, gradul, lucrul cu publicul a fost reluat în cadrul Casei de Pensii Dolj, după următorul program: Luni-joi 08: – 16:30, vineri 08:00 – 14:00.
Conducerea instituției este asigurată de un director executiv și un director adjunct.