Home Familie Ce cadouri de Craciun sa le pregatesti bunicilor?

Ce cadouri de Craciun sa le pregatesti bunicilor?

by GetLokal.ro

In copilaria noastra, cu siguranta, unul dintre cele mai asteptate daruri de sub bradul impodobit era intotdeauna cel primit din partea bunicilor. Asta pentru ca pe bunici  contam mereu ca ne vor indeplini cele mai mari dorinte in materie de jucarii sau alte obiecte pe care ni le doream cu ardoare sa le descoperim odata ce desfaceam nerabdatori ambalajele colorate care ascundeau surprizele pregatite pentru noi, cu drag, de acestia.

Si unul dintre prilejurile de a le arata cat de mult ii pretuim pe bunicii nostri, acum, cand suntem adulti, este si cadoul de Craciun pe care il vom alege astfel incat sa le aducem zambetul pe chip. De aceea, pentru acesti oameni atat de speciali in viata noastra, care ne-au bucurat copilaria si nu numai, cadourile de Craciun trebuie sa fie tot unele speciale, cu care sa-i surprinem in cel mai frumos mod cu putinta. Darul ales trebuie sa contina mai mult simbol, sa nu fie impersonal si pur practic, mai ales daca bunicii nostri sunt firi sensibile, pline de emotie.

Astfel, o idee potrivita este o fotografie in care sunteti impreuna cu bunicii, frumos inramata, care cu siguranta ii va incanta pe acestia si o vor aseza cu drag la loc de cinste, pentru a o privi ori de cate ori vor sa-si potoleasca dorul de nepoti.

Din aceeasi categorie, un alt cadou de mare efect, dar care trebuie pregatit din timp, este cel al unui album cu fotografii, in care cu grija sa strangeti cele mai frumoase si mai sugestive imagini pentru relatia voastra nepot – bunici, amintiri dragi din copilarie si pana la cele mai recente poze adunate la un loc. Aceasta surpriza le va merge direct la suflet si ii va bucura mult.

Si pentru ca darurile oferite bunicilor nostri merita un efort special,  o idee excelenta este sa realizam o compilatie muzicala, alegand cu grija melodiile si artistii lor preferati, de care va povesteau adesea ca le-au marcat tineretea. Vor avea astfel ocazia sa rememoreze ascultand refrenurile de altadata momente fericite de demult, gratie eforturilor voastre de nepoti devotati.

Acestea si alte multe surprize la care v-ati gandit cu drag pentru ei, alaturi de promisiunea voastra ferma de a-i vizita mai des, de a va face mai mult timp pentru ei, cat inca nu este prea tarziu, le vor face cu siguranta Craciunul mai frumos.

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!